2017-01-24 07:13


Anastasia Lazariuc, bunică online: “Nu se simte distanţa dintre noi!” Cântăreaţa ţine legătura cu Ileana şi cu nepoţii prin telefon şi prin internet

 |  19:27
Anastasia Lazariuc, bunică online: “Nu se simte distanţa dintre noi!” Cântăreaţa ţine legătura cu Ileana şi cu nepoţii prin telefon şi prin internet

Are doi copii şi patrunepoţi de care este foarte mândră, numai că doi dintre aceştia, copiii fiiceisale Ileana, trăiesc departe de România, astfel că nu reuşeşte să petreacăfoarte mult timp cu ei. Anastasia Lazariuc spune însă că distanţa dintreBucureşti şi Monaco nu se simte, graţie telefonului şi a internetului, care oajută să-şi aline dorul de cei mici.

Anastasia Lazariuc aredouă nepoţele din partea fiului său, Andrei, dar şi doi nepoţi pe care i-adăruit fiica ei, Ileana, căsătorită cu Ion Ion Ţiriac. Stabiliţi mai întâi laParis, iar mai apoi la Monaco, Ileana şi Ion nu-i oferă bunicii Anastasiaprilejul de a petrece prea mult timp cu Alexandru (3 ani) şi Nicola (2 ani).„Ei au viaţa lor acolo, sunt bine, sunt fericiţi împreună. Când putem să nevedem, ne vedem, când nu, aşteptăm următoarea întâlnire. Iar când mă văd cu ei,sunt foarte fericită! Nu fac o tragedie din faptul că suntem departe unii deceilalţi, atât timp cât ştiu că le este bine. Eu sunt un om activ şi îmi placesă fiu în pas cu timpurile în care trăim. Există telefon, există internetul,iar distanţa dintre noi nu se simte!”, ne-a declarat soacra lui Ion Ion Ţiriac.Cântăreaţa ne-a mai povestit că Ileana este extrem de ataşată de cei doi copiişi că îşi petrece cea mai mare parte a timpului având grijă de ei. „Are douăbone, dar este foarte implicată în creşterea lor, se dedică foarte mult, iarasta mă bucură nespus”, spune artista despre fiica ei.

Locul întâi în topulcelor mai sexy bunici

La 57 de ani, AnastasiaLazariuc ar câştiga, cu siguranţă, un concurs al celor mai sexy bunici. Secretuldatorită căruia cântăreaţa se menţine în formă ni-l spune chiar ea: „Estefoarte important să ai grijă de tine încă din tinereţe, căci dacă începi abiadupă 40 sau 50 de ani, s-ar putea să fie prea târziu. Sigur că şi genele bunete pot ajuta mult, dar fără respect şi grijă faţă de propria ta persoană, nucred că poţi arăta bine la nesfârşit”. În plus, Anastasia crede că imagineabunicii clasice s-a transformat în ultimii ani. „Vremurile s-au schimbat. Astăzi,nu mai e obligatoriu ca bunicile să fie nişte băbuţe care să gătească şi săcroşeteze toată ziua. Sigur că poţi să faci şi astfel de lucruri, e chiarfoarte frumos, dar putem fi moderne şi ne putem păstra spiritul tânăr, iar oastfel de atitudine se va răsfrânge şi în exterior”, crede Anastasia Lazariuc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-11-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image