2018-12-18 21:45


Anastasia Lazariuc şi-ar dori să ciocnească un ou roşu cu fiica sa. ''Sper să facă Iosefini o magie şi să o aducă pe Ileana la masa de Paşte!''

 |  17:22
Anastasia Lazariuc şi-ar dori să ciocnească un ou roşu cu fiica sa. ''Sper să facă Iosefini o magie şi să o aducă pe Ileana la masa de Paşte!''
Mai este mai puţin de o săptămână până la Paşte, iar Anastasia Lazariucîncă nu ştie dacă la masa pe care o va pregăti duminică va lua parte şi fiicasa, Ileana, care locuieşte la Monaco împreună cu soţul şi copiii săi.Cântăreaţa şi-ar dori tare mult ca familia să fie întregită cu ocazia acesteisărbători importante, însă nu este ferm convinsă că visul său se va împlini.Tocmai de aceea, glumeşte şi spune că aşteaptă ca iubitul său, magicianulLeonard Iosefini, să facă o magie şi să o aducă pe Ileana la masa de Paşte, maiales că Anastasia are de gând să pregătească pască şi ouă roşii.De când Ileana Lazariuc şi-a întemeiat o familie şi a hotărât împreunăcu Ţiriac jr să părăsească România, relaţia cu mama ei s-a transformat radical,cele două păstrând legătura mai mult prin telefon sau internet. Deşi i-ar fiplăcut să fie mai aproape de fiica ei şi de cei doi nepoţei, Anastasia s-aîmpăcat cu ideea că întâlnirile lor sunt mai rare, însă pune înainte de toatefericirea Ilenei. Şi cum tot creştinul petrece Sărbătoarea Învierii Domnului înfamilie, Anastasiei i-ar plăcea foarte mult să ciocnească un ou roşu cu fiicasa. “Ca tot creştinul, voi petrece Paştele în familie, alături de cei dragi.Încă nu ştiu dacă Ileana va veni, eu îmi doresc să se întâmple aşa, dar asta nudepinde de mine. Ar fi frumos să ne reunim cu toţii la masa de duminică, însădacă nu va fi să se întâmple, asta este, ne vedem cu altă ocazie. Dacă va puteasă vină, eu o aştept cu drag, dacă nu, nu-i nimic. Încă nu ştiu cum va fipentru că, oricum, trăim în secolul vitezei, şi deciziile se schimbă de la o zila alta, nu-ţi prea poţi face planuri nici pentru a doua zi, darămite pentrusăptămâna viitoare. Sper că Iosefini să facă o magie şi să o aducă şi pe Ileanala masa de Paşte”, glumeşte cântăreaţa, mai ales că iubitul ei, magicianulLeonard Iosefini, i-a promis o surpriză în acest sens, unul dintre trucurile pecare le exersează pentru duminică constând în scoaterea a doi iepuri din pălărie.

Nu mănâncă miel, dar vopseşte ouă şi găteşte pască

Deşi este foarte solicitată în această perioadă, Anastasia pune muzicape planul doi şi alocă tot timpul pregătirii mesei de Paşte. Cântăreaţa lasamicrofonul deoparte şi intră în bucătărie, încercând să pregătească o pascădelicioasă, însă dacă nu va fi să-i iasă reţeta, ia în calcul şi variantacumpărării acesteia. “Îmi face plăcere să gătesc, însă nu în cantităţiindustriale pentru că nu mâncăm mult şi, oricum, este bine ca mâncarea să fieproaspătă, aşa că prefer să pregătesc ceva simbolic pentru masa de Paşte. De lapreparatele din carne de miel mă abţin, dar vom avea ouă roşii pentru că aşaeste tradiţia, pasca pe care încerc să o gătesc eu, dar dacă nu va ieşi cumtrebuie, dau fuguţa la magazin”, ne-a declarat cântăreaţa.

Anastasia, iată o reţetă de pască de la o “Gospodină de criză”:

Ingredienteblat: 250 g făină, 125 g unt, 65 g zahăr, 1 plic zahăr vanilat, 1 ou.

Ingredienteumplutură: 1 kg brânză vaci, 5 ouă, 5 linguri smântână, 1 plic zahăr vanilat,150 g stafide aurii care se înmoaie în esenţă rom, 200 g zahăr, 4 linguri făină,2 linguri griş.

Pentrudecor: migdale, fistic şi zahăr pudră

Mod depreparare: pentru blat amestecăm toate ingredientele (aflate la temperaturacamerei) până obţinem un aluat omogen. Învelim aluatul în folie şi-l dăm larece pentru 30 minute. Pentru umplutură se amestecă toate ingredientele(exceptând stafidele), iar apoi adăugăm stafidele scurse de rom. Aluatul îlîntindem într-o formă rotundă tapetată cu hârtie de copt. E bine ca aluatul sătreacă puţin peste marginea de sus a tăvii. Dacă nu se întâmplă lucrul acesta,nu e nimic grav. Dăm la copt, fără umplutură, şi lăsăm 10 minute. După 10minute scoatem, turnăm umplutura şi dăm din nou la cuptor pentru 45 minute,apoi lăsăm să se răcească puţin în tavă, după care se scoate pasca şi se presarăzahărul pudră, migdalele şi fisticul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...