2017-01-23 19:00


Anca Badiu desenează portrete

 |  15:18
Anca Badiu desenează portrete

Anca Badiu este una dintre vedetele care au talente diversificate în aria artistică. În urmă cu câteva luni, cântăreaţa a decis să urmeze cursurile Academiei de beauty şi make-up Kruger şi se declară încântată de noul său proiect. “Am decis să urmez aceste cursuri, pentru a putea înţelege mai bine tainele machiajului şi pentru a-mi putea realiza, mie în primul rând, un make-up elaborat. Am ales Kruger, deoarece mi s-a recomandat de profesionişti în domeniu şi pentru că am găsit aici persoane de excepţie în frunte cu Ruxandra Dobrescu”, a spus ea pentru „Replica Vedetelor“.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: Anca Badiu, deseneaya, hobby, portretComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOVIND
20 Mai 2012

Comentul tau ma face sa realizez ca poate am avut un ton nepiorivtt, poate agresiv. Problema e de fapt la mine, ca nu imi place Romania. Singurul lucru care-mi place aici e natura, dar atunci cand e chiar wild. Si ca sa ajung acolo trec de multe ori printr-o multime de neplaceri. In rest, obiective turistice, pentru mine, nu sunt. Admir insa cum apreciezi multe lucruri pe care eu nu le consider mare lucru (gen nu stiu ce castel in paragina). Mi-ar placea sa fiu mai usor de multumit.
FLAVIUS IRINEL
22 Feb 2013

Nu-l mai desenezi pe Dan Tue, zi-ne cati bani ai platit scoala din banii tai draga si marea noastra valoare nationala si internationala, gata te-ai resemnat ???
Random image