2017-01-17 00:19

MONDEN


Anca Pandrea l-a întinerit pe Iurie Darie cu ajutorul produselor apicole: “De la polen şi lăptişor de matcă, Iura este vioi ca un adolescent!”

 |  18:06
Anca Pandrea l-a întinerit pe Iurie Darie cu ajutorul produselor apicole: “De la polen şi lăptişor de matcă, Iura este vioi ca un adolescent!”

Imediat după Paşte, Iurie Darie a ajuns din nou la spital şi tot în urmaunei indigestii, ca şi în cazul vizitelor precedente pe care actorul le-a făcutmedicilor de la Urgenţă. Soţia lui dă vina pe salata boeuf cu prea multămaioneză, iar fiul Ancăi Pandrea glumeşte şi pune leşinul tatălui său vitreg peseama excesului de sex. Indiferent care ar fi fost cauza pentru care îndrăgitulIurie Darie a ajuns pe mâna medicilor, mai important este că acum se simteexcelent, de mare ajutor fiindu-i produsele apicole cu care îl tratează soţialui. Amestecul de lăptişor de matcă, polen, propolis şi miere îi dă energieoctogenarului Iurie Darie şi îl ţine în priză cât este ziua de lungă, AncaPandrea declarându-ne bucuroasă că “este vioi ca un adolescent”.

Abia ce a împlinit 82 de ani, dar Iurie Darie a trecut peste problemelede sănătate de care s-a tot lovit în ultimele luni şi acum are poftă de viaţă,aleargă şi face gimnastică prin casă ca un puşti în floarea vârstei. Secretulenergiei de nestăvilit a actorului constă într-un amestec de produse apicolecare l-au înviorat după stările de convalescenţă prin care a trecut de maimulte ori, în acest început de an. Şi soţia lui, Anca Pandrea, a ajuns laspital din cauza unui leşin provocat de creşterea tensiunii, întâmplarenefericită care s-a lăsat şi cu arcada spartă şi cu mai multe vânătăi pepicioare. “Suntem bine amândoi acum, trebuie doar să mâncăm sănătos, să evitămemoţiile puternice. Nouă ne plac foarte mult salatele, iar acum profităm deprimăvară şi avem tot timpul pe masă o salată verde, cu ulei de măsline şi sucde lămâie sau salată de ţelină cu morcov. Astăzi (n.r. ieri) am pregătit o supăde viţel cu găluşte şi o salată mare, cu multe vitamine. Nu-i mai dau niciodată salată boeuf, ouă, prăjeli şialte mâncăruri grele pentru că îi fac rău. Folosim numai ulei de măsline şiulei de palmier pentru gătit. Acum, Iura se simte excelent, aleargă prin casă,face gimnastică, nu stă locului o clipă. Este mai vioi ca mine şi mai plin deviaţă. L-a pus pe picioare mâncarea sănătoasă pe care i-o prepar şi lăptişorulde matcă, amestecat cu miere, propolis şi polen. Îl rog câteodată să stămlungiţi, să ne odihnim şi el, dragul de el, îmi zice că nu are stare şi facemişcare toată ziua”, ne-a declarat Anca, foarte fericită că soţul ei s-a făcutbine. Fiul actriţei, medicul Cristian Pandrea, a făcut o glumă în momentul încare Iurie Darie a fost internat în spital şi a spus că tatăl său vitreg aajuns acolo pentru că a făcut prea mult sex. Această glumă a fiului AncăiPandrea a venit şi în urma fotografiilor deocheate în care Iurie Darie a apărutalături de mama lui.

Mierea cu lăptişor de matcă şipropolis creşte potenţa

Produsele apicole care i-au readus energia actorului Iurie Darie şi l-aupus pe picioare în urma problemelor de sănătate din ultimul timp au ca efect,pe lângă imunizarea organismului, creşterea vitalităţii şi a energiei, precumşi stimularea energiei sexuale la bărbaţi. Datorită conţinutuluiridicat de vitamine, aminoacizi, acest amestec care se găseşte în farmacii dejapreparat sub denumirea “Apilarnil” intervine pozitiv în dinamica sexuală, încazul erecţiei insuficiente sau al duratei scurte a actului sexual la bărbaţişi poate fi asemănat cu Viagra, însă fără a avea efectele secundare alecelebrului medicament. Însă, în cazul supradozajului, pot apărea stări de vomă,dureri de stomac, diaree, hiperandrogenismul (denumeşte efectele excesive datede hormonii masculinizanţi) şi hiperspermatogeneza.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-08-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image