2017-01-16 14:47

MONDEN


Anca Ţurcaşiu a fost respinsă de Antena 1. Nu e potrivită să o înlocuiască pe Mihaela Rădulescu

 |  18:42
Anca Ţurcaşiu a fost respinsă de Antena 1. Nu e potrivită să o înlocuiască pe Mihaela Rădulescu

EXCLUSIV. Ceea ce urma să fie lovitura de aur dincariera Ancăi Ţurcaşiu - o emisiune de duminică, la Antena 1, în locul MihaeleiRădulescu - s-a transformat într-un fiasco pentru celebra artistă.Emisiunea-pilot pe care Anca a filmat-o acum câteva săptămâni nu a fost peplacul producătorilor, iar ideea a fost respinsă de boşii de la Intact, careîşi doresc o vedetă de impact pentru show-ul de duminică. În ciuda eşecului,cântăreaţa spune că are un alt proiect tv şi mai mult, a obţinut un rol înspectacolul „Maria de Buenos Aires” care se va juca la Teatrul de Operetă.

Anca Ţurcaşiu spera să înceapă anul cu un proiect-bombă pentru carieraei: o emisiune de divertisment, la Antena 1, difuzată duminica, în locul fostei“Duminici în familie” prezentate de Mihaela Rădulescu. N-a fost să fie însă,căci producătorii nu au fost încântaţi de prestaţia cântăreţei în cadrulemisiunii-pilot. “A fost o încercare care a picat cu brio. Anca are calităţileei, dar nu era potrivită să-i urmeze Mihaelei Rădulescu la cârma unei emisiunide duminică. Vorbim despre o emisiune de amploare, transmisă live, unde enevoie de un om extrem de competent, capabil să ţină telespectatorii în prizătimp de trei ore. Nu-i lucru uşor şi nu oricine poate să o facă”, ne-a declarato sursă din rândul echipei de producţie. Emisiunea pentru care Anca a realizato înregistrare de probă urmează să fie difuzată în fiecare duminică, însă nu vapurta titlul deja consacratei “Duminica în familie”, căci marca şi formatul aufost achiziţionate de către managerii postului B1TV. Aceştia au anunţat recent nouagrilă a televiziunii controlate de Bobby Păunescu, din care face parte şi“Duminica în familie” şi a cărei gazdă va fi, aproape sigur, Mihaela Rădulescu.

“Am un alt proiect în televiziune”

Contactată de noi, Anca Ţurcaşiu nu a negat că emisiunea-pilot pe care afilmat-o pentru Antena 1 nu a primit aprobare, şi ne-a declarat că nu ducelipsă de oferte în televiziune. “Despre Antena 1 nu am ce să comentez, dar amun alt proiect tv despre care nu este încă momentul să vorbesc. În schimb, văpot spune că voi juca în spectacolul «Maria deBuenos Aires» ce va fi pus în scenă la TeatrulNaţional de Operetă «Ion Dacian»”.

„Maria de Buenos Aires” este un spectacol deteatru-dans, în regia lui Mario Radacovsky şi pe o muzicăde Astor Piazzolla. Anca Ţurcaşiu nueste la primul rol într-un astfel de show: între 2005 şi 2008, artista ainterpretat rolul “Velma Kelly” din musicalul “Chicago”, la Teatrul Naţional şia avut şi alte experienţe în calitate de actriţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-01-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image