2018-12-11 17:50


Anda Adam se pregăteşte pentru ziua cea mare. Iată cum va arăta nunta vedetei!

 |  19:01
Anda Adam se pregăteşte pentru ziua cea mare. Iată cum va arăta nunta vedetei!

A început numărătoarea inversă pentru Anda Adam! Luna viitoare, cântăreaţa şi al ei iubit, Sorin Andrei, vor face pasul cel mare şi vor deveni soţ şi soţie. Nonconformistă din fire, vedeta a făcut toate pregătirile necesare pentru a le oferi invitaţilor săi o petrecere de neuitat. Aproape 30 de feluri de mâncare vor avea nuntaşii la dispoziţie, un candy bar, dar şi o piscină, unde vor putea să se răcorească. În plus, doleanţele artistei nu s-au oprit aici. Anda a început să împartă invitaţiile de nuntă celor dragi, care cu siguranţă vor fi păstrate la loc de cinste, având în vedere că pe ele sunt aplicate cristale swarovski.

Pe 7 iunie, Anda Adam va trăi unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa ei, cel în care se va mărita cu alesul său, Sorin Andrei. Cei doi s-au cunoscut în vara anului trecut prin intermediul unor prieteni, iar, la scurt timp, ei şi-au dat seama că se potrivesc. Aşa că nu au vrut să aştepte prea mult şi au decis să-şi ducă relaţia la nivelul următor. Cererea în căsătorie a venit repede, iar Anda a acceptat emoţionată propunerea bărbatului iubit, fiind convinsă că şi-a întâlnit bărbatul, care merită să-i fie alături pe mai departe.

Acum, ei au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile. La începutul lunii viitoare, îndrăgostiţii îşi vor uni destinele, iar apoi vor petrece ca la carte alături de apropiaţii lor. Aproximativ 500 de persoane le vor fi aproape celor doi la Snagov, locul ales pentru cheful cel mare. Bucatele tradiţionale vor lipsi, însă Anda şi Sorin îşi vor aştepta invitaţii cu preparate italieneşti, şi nu numai, fiind realizat un meniu cu aproape 30 de feluri de mâncare. În plus, petrecăreţii vor avea open bar, candy bar, dar şi o piscină, numai bună pentru a scăpa de atmosfera incendiară.

Îşi reuneşte familia

Cu prilejul nunţii, părinţii Andei Adam vor veni în ţară. Astfel, tatăl artistei va lăsa Australia pentru a poposi câteva zile pe plaiuri mioritice, iar mama acesteia va veni din America. Vedeta a avut grijă să pună toate detaliile la punct. Rochia de mireasă şi-a achiziţionat-o deja, iar în ultima perioadă, ea a apelat la ajutorul unor specialişti pentru a testa de pe-acum machiajul pentru ziua cea mare.

Vedeta a avut grijă ca şi domnişoarele ei de onoare, Xonia şi Roxana Vancea, să aibă o ţinută frumoasă. Mihaela şi Nicu Gheară vor fi naşii de cununie ai cântăreţei, care au făcut tot posibilul s-o ajute să aibă parte de cea mai tare petrecere, una în stilul „white sensations”, având în vedere că Anda şi-a arătat dorinţa ca invitaţii ei să vină îmbrăcaţi în alb.

Pe de altă parte, vedeta a mărturisit în cadrul emisiunii „Un show păcătos” că este nerăbdătoare să devină mamă. „Dacă ar fi după mine, aş avea cinci copii. Eu iubesc foarte tare copii, şi îmi doresc copii”, a spus ea.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-08

Mai multe imagini:
Anda Adam se pregăteşte pentru ziua cea mare. Iată cum va arăta nunta vedetei!
zoom

TAGURI: nunta, anda, adam, invitatie, cristale, swarovski, mancare, piscina, alb
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...