2018-11-18 20:39


Anda Adam: „Victor este agasat şi nu mai are răbdare”

 |  16:39
Anda Adam: „Victor este agasat şi nu mai are răbdare”
Livia Lixandru

Anda Adam, până acum o apariţie discretă, s-a hotărât să spună în cele din urmă, care este relaţie ei cu Victor Slav, dar şi cum vede ea scandalul iscat între fostul iubit, Victor Slav, Bianca Drăguşanu şi Gabi Cristea. Mai mult, Anda Adam este vizibil deranjată de faptul că nu este lăsată în pace, declarând că, deşi au trecut mai bine de opt luni de la despărţirea de Victor, se loveşte încă de acest subiect. Anda Adam a adăugat că relaţia de care are parte în prezent fostul ei iubit este cu totul diferită faţă de perioada în care era cu ea. De asemenea, Anda Adam spune că Victor se simte agasat şi nu mai are răbdare.

”A trecut atât de mult timp de când ne-am despărţit şi e un subiect de care încă mă lovesc. Orice titlu din ziar în care este implicat Victor Slav-Bianca Drăguşanu, este atras şi numele Anda Adam. Mă simt de parcă am ştampila în frunte cu numele lui Victor Slav. Drumurile noastre au luat-o diferit, fiecare îşi face viaţa cum vrea şi cum simte. M-am mai întâlnit cu Victor de câteva ori, pentru că a trebuit să reglementăm o situaţie legată de nişte acte. O maşină care îi aparţinea lui şi era trecută pe firma mea. Din această cauză îi trebuiau semnături, ştampile. Au fost lucruri pe care le-am făcut împreună şi au fost lucruri care ne-au legat. De-aia ne-am şi întâlnit, pentru a  încheia aceste lucruri, fiindcă acum avem vieţi separate.

Întotdeauna am fost discretă cu lucrurile care m-au privit pe mine şi viaţa mea personală. De ce aş fi vrut să anunţ presa că mă întâlnesc cu Victor, ca să-i pun o ştampilă pe nişte hârtii. O să trebuiască să mă mai întâlnesc cu Victor, pentru că sunt nişte demersuri în care trebuie să fim amândoi, e nevoie de semnătura mea. Dar strict pentru asta şi nu pentru că vreau să-l recuceresc. Absolut deloc nu am vorbit de acest lucru, nu intrăm în detalii intime. Mi se pare că este foarte fericit. Am avut conversaţii gen: ”Ce faci, eşti ok?” Mi-a răspuns: ”Da, sunt foarte fericit!”. Ce pot sa vă confirm din punctul meu de vedere, Victor a fost mereu discret şi retras, nu i-au plăcut expunerile vieţii noastre personale, ce i se întâmplă acum este total opusul a ceea ce i se întâmpla cu mine. Cred că este un pic agasat de tot ce i se întâmplă în ultimul timp şi nu mai are răbdare să dea explicaţii la infinit. Sunt în continuare singură. În ultima perioadă nici cu băieţelul meu (caţelul, n.r.) nu am mai dormit”, a declarat Anda Adam la emisiunea ”Un show păcătos”.

Bianca Drăguşanu vrea să iasă din vizorul presei

Bianca Drăguşanu, care ar urma să participe la o tăiere de moţ cu Adrian Cristea, a luat hotărârea de a nu mai merge la acel eveniment. ”Este ultima oară când voi discuta despre viaţa mea personală şi voi mai lămuri astfel de lucruri la televizor. Duminică am ales să merg o oră la părinţii finului meu, pentru a stabili detalii legate de eveniment. Din respect pentru Victor, pe care îl iubesc, nu voi mai putea fi prezentă la acest eveniment. Acum am înţeles ce se întâmplă. Eu şi Victor ne vom căsători, nu pentru că vor unii sau alţii, ci pentru că vrem să fim împreună. Vrem să construim o familie, o casă, o afacere. În primul rând suntem prieteni, parteneri şi iubiţi”, a declarat Bianca la emisiunea ”Un show păcătos”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-17

TAGURI: Anda, adam, victor, slav, agasat, rabdare, relatie, Bianca, dragusanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...