2017-01-18 16:54

MONDEN


Anda Adam, duet cu Direcţia 5: “Sunt onorată pentru că sunt pretenţioşi!”

 |  15:01
Anda Adam, duet cu Direcţia 5: “Sunt onorată pentru că sunt pretenţioşi!”

Anda Adam a fost aleasă de membrii trupei Direcţia 5 pentru a cânta împreună pe scenă Sălii Palatului. Blondă a acceptat cu bucurie propunerea artiştilor de a interpreta live două piese de dragoste în faţa a peste 4000 de spectatori în ziua dedicată iubirii, Sfântul Valentin.

Abia revenită din vacanţă, Anda Adam s-a mobilizat rapid şi a început repetiţiile intens alături de renumita trupa pop-rock, pregătind două piese cutotul speciale.

“Sunt onorată de propunerea celor de la Direcţia 5 de a cânta împreună pe aceeaşi scenă. Îi consider adevăraţi profesionişti care pun tot timpul preţ pe calitate. Sunt extrem de pretenţioşi.  Mă onorează şi mai mult propunerea lor, dat fiind faptul că alături de mine vor mai urcă pe scenă artiste precum Paula Seling, Monica Anghel şi Giulia Anghelescu”, declară Anda Adam.

Se pare că cei de la Direcţia 5 au ales-o pe Anda Adam după ce i-au remarcat calităţile vocale din înregistrările live pe care Anda le-a realizat la finalul anului trecut.

Artistă a intrat în studio şi a interpretat live, acustic, hituri internaţionale semnate Robbie Williams, Snap, Alicia Keys, Melanie Fiona. Rezultatul final i-a impresionat pe fanii artistei care au oferit mii de like-uri pe contul ei de Facebook.

Concertul trupei Direcţia 5 va avea loc marţi, 14 februarie, de la orele 19.30, la Sala Palatului, fiind un eveniment-emblema dedicat îndrăgostiţilor de pretutindeni.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Magazinul Muzică, reţelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Carturesti, librăria Mihai Eminescu şi online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro. Preţurile variază în funcţie de locurile alese. Astfel, biletele VIP costă 150 de lei şi 100 de lei, dar spectatorii pot cumpăra şi bilete la preţuri de 70 de lei, respectiv 50 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-29

Mai multe imagini:
Anda Adam, duet cu Direcţia 5: “Sunt onorată pentru că sunt pretenţioşi!”
zoom

TAGURI: anda adam, direcţia 5, valentine's day, concert, sala palatuluiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image