2017-01-18 10:14

MONDEN


Andra a ales numele următorului copil

 |  16:01
Andra a ales numele următorului copil

De când a devenit mămică, Andra, soţia lui Cătălin Măruţă, este în culmea fericirii şi mărturiseşte că şi-ar dori să dea naştere şi unei fetiţe. În perioada cât a fost însărcinată cu David, a fost convinsă că micuţul va fi fată. Mai mult, ea spune că vrea să facă trei sau patru copii, până împlineşte vârsta de 30 de ani şi explică de ce a luat această decizie.

Andra a reuşit să ajungă destul de repede la silueta pe care o avea înainte de a rămâne gravidă şi este mândră de această realizare. Invitată la emisiunea „Gabi Firea Show” de la Antena 1, cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a mărturisit că nu va mai face copii după ce împlineşte 30 de ani. „Programul încărcat m-a ajutat să dau jos kilogramele. La mâncare nu m-am abţinut. Şi David mă ajută din punctul acesta de vedere”, a spus artista la „Gabi Firea Show”. Până în 30 de ani dai jos kilogramele mai repede. De-asta vreau să fac copiii până la 30 de ani. Toţi copiii, 3, 4, câţi vor mai urma”, a mai adăugat

Compune melodii pentru băieţelul ei

Cântăreaţa a declarat că îşi mai doreşte copii, dar cel mai mult ar vrea ca următorul să fie o fetiţă. „Îmi mai doresc copii. Nu ştiu, să vedem ce o vrea Dumnezeu şi câţi vrea el”, a declarat Andra pentru Prokid.ro. „Îmi doresc şi o fetiţă. Îmi place foarte mult numele Alma Maria. Când am rămas însărcinată cu David, am crezut că va fi fată. Aşa simţeam eu. Şi până să-mi spună doctorul ce sex are copilul, tot timpul îi spuneam Maria”, a dezvăluit soţia lui Cătălin Măruţă. Andra este o mămică foarte activă şi recunoaşte că îi cântă deseori lui David. „Îi cânt toată ziua şi mai compun, prin casă, pentru băieţelul meu, dar nu mă gândesc la o melodie anume. Cred că e de ajuns că am cântat pentru Cutiuţa Muzicală nr. 9 şi am fost extrem de încântată, iar lumea a apreciat foarte mult apariţia mea pe acest album unde sunt alături de Monica Anghel şi Oana Sârbu. Mai mult, poate la al doilea copil”, a completat artista.

Andra l-a născut pe David, prin cezariană, în luna martie a anului trecut, la Spitalul Regina Maria. Cătălin Măruţă a declarat atunci că este extrem de emoţionat şi că ziua în care i s-a născut băiatul a fost cea mai fericită din viaţa lui, mărturisind că sentimentul este de nedescris.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

Mai multe imagini:
Andra a ales numele următorului copil
zoom

TAGURI: Andra, nastere, nume, copil, fetita, Alma_MariaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image