2016-12-08 06:08

MONDEN


Andra a ales numele următorului copil

 |  16:01
Andra a ales numele următorului copil

De când a devenit mămică, Andra, soţia lui Cătălin Măruţă, este în culmea fericirii şi mărturiseşte că şi-ar dori să dea naştere şi unei fetiţe. În perioada cât a fost însărcinată cu David, a fost convinsă că micuţul va fi fată. Mai mult, ea spune că vrea să facă trei sau patru copii, până împlineşte vârsta de 30 de ani şi explică de ce a luat această decizie.

Andra a reuşit să ajungă destul de repede la silueta pe care o avea înainte de a rămâne gravidă şi este mândră de această realizare. Invitată la emisiunea „Gabi Firea Show” de la Antena 1, cântăreaţa în vârstă de 25 de ani a mărturisit că nu va mai face copii după ce împlineşte 30 de ani. „Programul încărcat m-a ajutat să dau jos kilogramele. La mâncare nu m-am abţinut. Şi David mă ajută din punctul acesta de vedere”, a spus artista la „Gabi Firea Show”. Până în 30 de ani dai jos kilogramele mai repede. De-asta vreau să fac copiii până la 30 de ani. Toţi copiii, 3, 4, câţi vor mai urma”, a mai adăugat

Compune melodii pentru băieţelul ei

Cântăreaţa a declarat că îşi mai doreşte copii, dar cel mai mult ar vrea ca următorul să fie o fetiţă. „Îmi mai doresc copii. Nu ştiu, să vedem ce o vrea Dumnezeu şi câţi vrea el”, a declarat Andra pentru Prokid.ro. „Îmi doresc şi o fetiţă. Îmi place foarte mult numele Alma Maria. Când am rămas însărcinată cu David, am crezut că va fi fată. Aşa simţeam eu. Şi până să-mi spună doctorul ce sex are copilul, tot timpul îi spuneam Maria”, a dezvăluit soţia lui Cătălin Măruţă. Andra este o mămică foarte activă şi recunoaşte că îi cântă deseori lui David. „Îi cânt toată ziua şi mai compun, prin casă, pentru băieţelul meu, dar nu mă gândesc la o melodie anume. Cred că e de ajuns că am cântat pentru Cutiuţa Muzicală nr. 9 şi am fost extrem de încântată, iar lumea a apreciat foarte mult apariţia mea pe acest album unde sunt alături de Monica Anghel şi Oana Sârbu. Mai mult, poate la al doilea copil”, a completat artista.

Andra l-a născut pe David, prin cezariană, în luna martie a anului trecut, la Spitalul Regina Maria. Cătălin Măruţă a declarat atunci că este extrem de emoţionat şi că ziua în care i s-a născut băiatul a fost cea mai fericită din viaţa lui, mărturisind că sentimentul este de nedescris.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

Mai multe imagini:
Andra a ales numele următorului copil
zoom

TAGURI: Andra, nastere, nume, copil, fetita, Alma_MariaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Nașterea prin cezariană influențează evoluția umană Un studiu recent, publicat în Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) și realizat... Acum 13 ore | (0)
Cristian Ghinea: Tehnocraţii au studiat la facultăţi despre care Ponta şi Dragnea cred că sunt nume de gume de mestecat Fostul ministru Cristian Ghinea a precizat marţi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că... 06 Dec 2016 | (4)