2017-01-19 17:21

MONDEN


Andra a născut un băieţel de nota 10

 |  13:07
Andra a născut un băieţel de nota 10

Ziuade 16 martie este cu siguranţă una dintre cele mai fericite pentru Andra şiCătălin Măruţă. Cei doi au devenit părinţi în această dimineaţă, când s-anăscut David, primul lor bebeluş. Moştenitorul aMăruţelor a venit pe lume “cutalent” în jurul orei 10.30, la maternitatea Regina Maria, şi a primit nota 10:David are 3,760 kg şi 54 de cm şi este deja vedeta familiei.

“Esteuna dintre cele mai fericite zile din viaţa mea”, recunoaşte Cătălin Măruţă,care aproape că nu îşi mai găseşte cuvintele de fericire. ”Nu am crezutniciodată că pot exista astfel de sentimente, că poţi simţi o bucurie atât demare. Când mi-am văzut pentru prima oară copilul şi l-am luat în braţe amsimţit că mi se înmoaie picioarele. Este un sentiment de nedescris”, a adăugatemoţionat prezentatorul emisiunii ”Happy Hour” de la Pro Tv. Atât bebeluşul,cât şi proaspătă mămica se simt foarte bine. Toţi prietenii şi colegii s-aubucurat alături de fericiţii părinţii, iar colegii de la “Happy Hour” i-aupregătit deja lui Cătălin Măruţa surprize la care nici nu visează pentru ediţiade diseară, prima pe care o va prezenta în calitate de tătic!

Davideste primul copil al familiei Măruţă, însă Andra şi Cătălin au declarat înrepetate rânduri că îşi doresc mai mulţi copii. Cei doi s-au căsătorit în 2008,pe 23 august, la Tg. Jiu, chiar de ziua Andrei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-19Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image