2016-10-25 17:15

MONDEN


Andra vrea o coafură nouă

 |  14:00
Andra vrea o coafură nouă

Interpreta Andra a fost înzestrată cu un corp frumos şi nu ia în calcul o intervenţie chirurgicală. "Când vreodata vor fi femeile mulţumite de cum arată? Niciodată! Dar să îmi fac schimbări majore? Niciodata! Poate o coafură nouă, poate un manchiaj mai special, poate să mai slăbesc vreo 2 kg, dar în rest nu. Nu m-am operat niciodată, nu mi-am făcut schimbări radicale, deşi sunt foarte mulţi artişti care fac acest lucri şi sunt apreciaţi că au curajul să facă aceste schimbări", a spus Andra la videochatul perfecte.ro."Eu nu mi-am făcut pentru că nu mi-am dorit acest lucru. Chiar nu ştiu ce aş putea să schimb", a completat ea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-13

TAGURI: Andra, coafura, multumita, interventie chirurgicalaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DANA
20 Ian 2012

zice ca poate va face lucrul asta nu ca vrea.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Spitalul Bagdasar Arseni: Intervenție chirurgicală în premieră în România O echipă de medici de la Spitalul "Bagdasar Arseni", condusă de neurochirurgul Jean Ciurea, a... 21 Oct 2016 | (1)
Tăriceanu: Intervențiile lui Iohannis demonstrează implicarea sa fățișă și anticonstituțională în știrbirea justiției Călin Popescu-Tăriceanu a precizat miercuri, într-un comunicat de presă, că intervențiile... 13 Oct 2016 | (3)