2019-01-20 00:53


Andreea Bălan: „Acum 18 ani toţi aveau o casetă Andre şi acum nu mai ştiu cum să arunce cu noroi”

 |  20:01
Andreea Bălan: „Acum 18 ani toţi aveau o casetă Andre şi acum nu mai ştiu cum să arunce cu noroi”

Andreea Bălan e foc şi pară pe cei care-i lasă comentarii răutăcioase. Destul de activă în mediul virtual, cântăreaţa-dansatoare citeşte mesajele pe care le primeşte de la fani, iar la unele chiar obişnuieşte să răspundă. Aşa s-a întâmplat, recent, când Andreea a postat un filmuleţ, în care interpretează muzică populară, clip care a generat şi reacţii care lasă de dorit. Blondina a ţinut să le dea replica celor care îi accesează pagina de Facebook doar pentru a arunca nişte vorbe urâte. „Acum 18 ani toţi aveau o casetă Andre şi acum nu mai ştiu cum să arunce cu noroi”, le-a spus vedeta prietenilor virtuali.

De dragul show-ului „Te cunosc de undeva!”, din juriul căruia face parte, Andreea Bălan a trecut şi ea, de curând, printr-o transformare. La solicitarea producătorilor, vedeta a schimbat macazul pentru scurt timp şi a interpretat muzică populară. Cum blondina obişnuieşte să-şi ţină fanii la curent cu programul ei, Andreea a postat acest filmuleţ pe pagina de Facebook, astfel încât momentul să poate fi văzut şi de către cei care nu au urmărit emisiunea cu pricina. Clipul a atras şi comentarii, care au deranjat-o pe vedetă.

„Nu-mi place, dar nici nu-mi displace, doar că nu e genul de voce pentru care s-ar întoarce 4 scaune / Lasă-te de cântat muzică populară, că nu ai nici o treabă, eşti bună doar la dans”, sunt doar câteva dintre reacţiile celor care au văzut postarea. Au fost însă şi mesaje care au determinat-o pe blondină să ia atitudine şi să-şi spună punctul de vedere.

„Eu de la 18 ani sunt plecată de acasă şi nu m-a ajutat nimeni să fiu astăzi unde sunt. Singură m-am luptat şi am muncit enorm să fiu numele de azi. De aceea nu mi se par ok comentariile fără justificare obiectivă şi spun că intră la capitolul frustrare. În această filmare sunt doar 2 refrene de populară şi mi-am dat silinţa să iasă bine. Asta nu înseamnă că de mâine cânt populară. Aşa mi s-a cerut la «Te cunosc».

De aici şi până la comentarii gen varză etc. - e normal să le consider răutăcioase şi nedrepte. Acum 18 ani toţi aveau o casetă Andre şi acum nu mai ştiu cum să arunce cu noroi”, le-a răspuns Andreea Bălan cârcotaşilor

De mică pe scenă

Andreea este una dintre vedetele autohtone care şi-au început cariera la o vârstă fragedă. Cântăreaţa a urcat pe scenă încă de când era doar o copilă, şi a ales să înlocuiască activităţile specifice acestei perioade cu repetiţii şi spectacole. De altfel, trupa Andre, din care ea a făcut parte, a cunoscut simpatia publicului şi s-a bucurat ani la rând de un mare succes.

După desfiinţarea formaţiei, Andreea s-a ambiţionat să-şi facă o carieră solo şi a muncit pe brânci pentru a-şi îndeplini visul. Participarea la „Dansez pentru tine”, atât în ţară, cât şi în Mexic, a determinat-o pe vedetă să treacă la pasul următor şi să-şi creeze propriul concept de show. Alături de colegii ei de scenă, ea pune în scenă coregrafii pentru fiecare melodie, aşa se face că a ajuns să cunoască foarte multe stiluri de dans.

„Dacă acum 10 ani mi-ar fi spus cineva că voi ajunge să dansez 40 de stiluri de dans şi că voi putea să execut figuri acrobatice complexe, nu l-aş fi crezut în ruptul capului.Totuşi mereu am dansat, când aveam 8-9 ani mă închideam în camera mea şi dansam, cântam, mă zbenguiam în faţa oglinzii pe toate melodiile de pe vinil ale părinţilor mei”, a mărturisit Andreea, cu câteva săptămâni în urmă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-04

Mai multe imagini:
Andreea Bălan: „Acum 18 ani toţi aveau o casetă Andre şi acum nu mai ştiu cum să arunce cu noroi”
zoom

TAGURI: andreea, balan, fani, caseta, comentarii, mesaj, muzica, populara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...