2018-12-15 04:28


Andreea Bălan: „Când mă voi mărita, voi face contract prenupțial”

 |  12:38
Andreea Bălan: „Când mă voi mărita, voi face contract prenupțial”

Infidelitatea fostului iubit a făcut-o pe Andreea Bălan să cântărească bine orice aspect înainte de a se mai implica într-o altă relație sentimentală. Precaută, vedeta plănuiește să-și ia unele măsuri, care să-i țină bunurile agonisite de-a lungul timpului la adăpost, în cazul în care lucrurile între ea și partenerul respectiv nu vor merge. Așadar, Andreea intenționează să-și facă contract prenupțial atunci când se va căsători.

Dezamăgirile amoroase și-au lăsat amprenta asupra Andreei Bălan și au transformat-o într-o femeie puternică și sigură pe ea. Vedeta a suferit o mare decepție atunci când a aflat că iubitul ei, Keo, cu care forma un cuplu de ani buni, o înșela cu o altă colegă de breaslă. Infidelitatea lui a fost făcut-o publică, iar blondina nu a stat pe gânduri și și-a încheiat imediat socotelile cu bărbatul, cu care visa că-și va forma propriul cămin. După ce s-a fript, vedeta a realizat că ea mai bine să-și ia o măsură de precauție pe viitor.

„Când mă voi mărita, eu voi face contract prenupțial. Așa mi se pare corect, nu am muncit o viață întreagă degeaba”, a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars .

„Eu am aflat că fostul meu iubit mă înșeală de pe spynews.ro. Simțeam ceva, dar, ca orice femeie, până nu ai dovada, ai impresia că poate nu e chiar așa. Eu cred că motivul infidelității lui a fost faptul că eu oarecum devenisem o femeie prea puternică pentru el, nu mai eram puștoaica de 21 de ani pe care el a întâlnit-o, ci o femeie care reușea tot ce își propunea”, a dezvăluit Andreea.

Relația cu fostul iubit i-a lăsat vedetei un gust amar, însă, ea și-a găsit ulterior fericirea în brațele americanului, Michael. Despre el, Andreea are numai vorbe de laudă, dar cu toate astea, chiar ea a mărturisit că nu știe ce se va întâmpla pe viitor, având în vedere că ei locuiesc în țări diferite, iar distanța nu este tocmai un lucru bun pentru o relație.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-31

TAGURI: andreea, balan, contract, prenuptial, casatorie, relatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...