2018-12-15 18:12


Andreea Mantea a postat prima poză cu fiul ei. Vezi aici foto!

 |  15:48
Andreea Mantea a postat prima poză cu fiul ei. Vezi aici foto!

Andreea Mantea e în culmea fericirii! Și-a văzut visul împlinit, miercuri, când a adus pe lume primul ei copil. Mândră de băiețelul ei, proaspătă mămică a vrut să-și țină susținătorii la curent și a postat în spațiul virtual prima poză cu micuțul.

Andreea Mantea e în al noulea cer de când a devenit mămică! Vedeta este extrem de fericită că are un băiețel, mai ales că ea își dorea de foarte mult timp să aibă juniorul ei. Ea a născut, miercuri, la o clinică privată din Capitală prin cezariană, iar copilul a primit nota maximă din partea medicilor. Andreea le-a arătat și fanilor săi o poză cu fiul ei, iar în imagine, vedeta îi sărută mâna copilașului.

„Eu și David-Andrei vă mulțumim din tot sufletul pentru mesajele voastre!!! Vă mulțumim pentru susținerea morală și cuvintele frumoase!”, a fost mesajul alăturat fotografiei publicate pe contul de facebook. Imaginea a strâns peste 30.000 de like-uri din partea fanilor, dar și numeroase felicitări și încurajări. 

Deși, va fi nevoită să se descurce singură cu creșterea micuțului, bruneta nu prea pare să fie deranjată de acest aspect. În ciuda încercărilor, ea și tatăl copilului ei, Cristian Mitrea, nu au reușit să rămână în relații bune.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-31

Mai multe imagini:
Andreea Mantea a postat prima poză cu fiul ei. Vezi aici foto!
zoom

TAGURI: andreea, mantea, copil, poza, baietel
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...