2018-12-15 07:11


Andreea Marin divorţează de Tuncay Ozturk. Mesajul vedetei!

 |  11:53
Andreea Marin divorţează de Tuncay Ozturk. Mesajul vedetei!

Vedeta de televiziune Andreea Marin a anunţat joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că divorţează de soţul ei Tuncay Ozturk, care este cu 11 ani mai tânăr decât ea.

"Oameni dragi,

Cum bine stiţi, am învăţat să preţuiesc viaţa şi în momentele sale de lumina, şi in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe. O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind", a scris Andreea Marin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-30

TAGURI: andreea marin, divorteaza, tuncay ozturk, mesaj, vedeta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAHALERA
29 Oct 2016

A UMBLAT SI EA DUPA MACIUCI TURCESTI CIRCUMSCRISE SI CU BILE PE CAP . DAR SI AFACERI CU CURVELE DIN TV . SI ARTISTI PERVERSI DE MUCAVA . ACUM SA SCHIMBAT REGIMUL IN TURCALETI SI POATE O ARESTEAZA , PUTIN . TRAFIC DE CURVE . BABA NU MAI ARE NICI FLOCI SI UMBLA DISPERATA , BOLNAVA SI OPERATA TOATA .
RADU
30 Oct 2016

Mare lucru.Una din.cele mai mari CURVE din Romania,
Random imageUltimele stiri


loading...