2016-12-06 07:56

MONDEN


Andreea Bănică, videoclip alături de Laurenţiu Duţă

 |  12:10

Andreea Bănică şi Laurenţiu Duţă vor filma un videoclip împreună. Pentru că artista a avut foarte multe concerte la care trebuia să ajungă, videoclipul a fost amânat, astfel că, Laurenţiu a trebuit să se conformeze.

Echipa de producţie de la Snagov se va muta la miezul nopţii într-un club din Bucureşti, unde se va filma partea a doua a clipului, în regia lui Alex Ceauşu. "Până de 1 martie vom filma videoclipul piesei «Shining Heart». Din cauza mea e întârzierea, am avut concerte organizate şi n-am avut când să facem clipul. Dar am găsit o portiţă şi vom filma cât de curând. Apoi voi pleca spre Israelşi aşa mai departe, concerte peste concerte", a declarat Andreea Bănică pentru Music Channel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-25

TAGURI: Andreea Banica, Laurentiu Duta, videoclip, piesa Shining HeartComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cum negocia un lider PSD voturile cu mitropolitul Ardealului Îregistrări în care se vorbește despre implicarea Bisericii Ortodoxe Române în alegerile... 02 Dec 2016 | (6)
Fost preşedinte al CNAS, audiat de procurorii DNA Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) Lucian Duţă a fost... 23 Noi 2016 | (1)