2016-10-28 21:07

MONDEN


Andreea Esca: Mai bine mănânci o prăjitură, decât să devii o acritură!

 |  13:17

Andreea Esca susţine că se simte foarte bine în pielea ei şi că nu are un regim alimentar restrictiv, ci doar unul de viaţă sănătos. La aproape 40 de ani, vedeta Pro TV are silueta din adolescenţă şi mărturiseşte că se simte foarte bine în pielea ei.

“Încerc să îmi menţin oarecum regimul. Evit mesele seara, fac de 3 ori pe săptămână Pilates. Cafeaua o beau cu zahăr, evit prăjiturile, bomboanele. Trebuie să eviţi mesele seara în oraş, dar nu vreau să devin o persoană antisocială. Poţi să mănânci peşte, o salată, dar nu tot ce ăţi doreşti. Mi-am pus toată familia la regim. Alexia face dans de performanţă, Aris, înot. Mama m-a susţinut mereu, dar găteşte foarte mult. E un miros dimineaţa la mine în casă... Mănânc ceva bun, dar mai rar. Nu vreau totuşi să devin o persoană frustrată. Mai bine mănânci o prăjitură, decât să devii o acritură. Mă simt foarte bine în pielea mea şi că am revenit la greutatea pe care mi-o doream. Totul e să fii motivate!”, a declarat Andreea Esca în emisiunea “Ce se întâmplă, doctore?”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-22

TAGURI: andreea esca, ce se intampla, doctore?, regimComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Christoph Daum, după victoria în faţa Armeniei: Nu se întâmplă foarte des un astfel de scor. Nu mă aşteptam Christoph Daum, selecţionerul naţionalei României, a declarat, sâmbătă, după victoria în... 09 Oct 2016 | (0)
Andreea Marin divorţează de Tuncay Ozturk. Mesajul vedetei! Vedeta de televiziune Andreea Marin a anunţat joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că... 27 Oct 2016 | (0)