2017-01-18 06:11

MONDEN


Andreea Esca petrece Crăciunul la Sibiu

 |  16:08
Andreea Esca petrece Crăciunul la Sibiu

Vedeta tv cu cel mai mare salariu din România nu pleacă în vacanţa de iarnă peste mări şi ţări, nu va sta tolănită la soare, pe şezlong şi nici nu va schia în Alpi. Andreea Esca a decis să petreacă sărbătoarea Crăciunului în România alături de familie şi de rudele din Franţa ale soţului ei. Vom petrece Crăciunul în zona Sibiului.

Vor veni din Franţa părinţii lui Alex, dar şi sora lui cu soţul şi copilul, mama cumnatului lui Alex şi un alt cumnat. De aici, vom fi aproximativ în aceeaşi formulă ca în fiecare an: părinţii mei, prieteni, fini şi naşi... Doar că acum schimbăm locaţia. Prieteni de-ai mei din copilărie vor pregăti acolo porcul cum se cuvine şi ne vor aştepta cu bucate speciale ca să-i dăm gata pe francezi! Asta după ce o să le facem un tur prin Poiana Braşov, Castelul Peleş şi Castelul Bran”, dezvăluie prezentatoarea PRO TV. Cât despre scrisorile pe care copiii ei le-au trimis lui Moş Crăciun, Andreea spune doar că „Alexia vrea un laptop sau un iPod nano cu screen touch, iar Aris un anume joc video, «bule pentru apă», adică spumant de baie”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-12

TAGURI: andreea_esca, crăciun, sibiu, copii, pro_tvComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GEORGE
21 Dec 2011

AR TREBUI SA STIE DOAMNA ESCA CA REVOLUTIONARII AU LANSAT-O CU SOTI TV...SA AJUTE PE REVOLUTIONARII AUTENTICI !..SA-SI ADUCA AMINTE IDEALURILE TELEVIZ IUNII LIBERE !

Adauga un comentariu

Random image