2017-01-17 02:53

MONDEN


Andreea Esca, sexy la plajă în Thailanda

 |  21:00
Andreea Esca, sexy la plajă în Thailanda

În vară împlineşte 40 de ani, însă are un corp de invidiat şi rare sunt ocaziile în care o vedem pe Andreea Esca fie şi cu decolteuri îndrăzneţe, darămite în costum de baie. Este o femeie frumoasă, însă meseria pe care o are impune un anumit stil vestimentar care se regăseşte chiar şi în viaţa privată, aşa că o fotografie care o înfăţişează pe Esca la plajă chiar este o raritate.

Recent, prezentatoarea „Ştirilor PRO TV“ s-a întors din vacanţa de iarnă pe care a petrecut-o nu pe o pârtie înzăpezită, pentru că ultima dată când s-a urcat pe schiuri şi-a fracturat grav piciorul, ci pe plajă. Andreea s-a alăturat şi ea vedetelor din România care au făcut o pasiune mistuitoare pentru Thailanda şi a întâmpinat Anul Nou într-o insulă din însorita Asie. „Crăciunul l-am petrecut la ţară, într-un sat din zona Sibiului, de unde era bunicul meu. Cu familiile noastre în formula completă Franţa - România, şi cu naşi, fini, prieteni. Am fost colindaţi, am dansat învârtite şi am mâncat bunătăţi de-ale porcului, pregătite de prietenii mei de joacă din copilărie. Străinii au plecat încântaţi de tradiţiile noastre şi de frumuseţea locurilor. I-am plimbat prin Sinaia, Poiana Braşov şi Sibiu, au mâncat la Taverna Sârbului şi la Coliba Haiducilor şi au învăţat cum se joacă «hatzegana», a declarat Andreea pentru „PRO TV Magazin“. “Am trecut de la minus 8 grade Celsius la plus 27 în câteva zile. Ne-am dus cu copiii la Bangkok 3 zile, apoi câteva zile în insula Koh Tao şi alte 2 zile în Koh Samui. Nu mai fusesem niciodată în Thailanda şi mi-a plăcut foarte mult. De la cei mai săraci, foarte săraci, până la oameni cu dare de mână, toţi au zâmbetul pe buze şi mulţumesc pentru ce le-a dat soarta. Asta m-a impresionat cel mai tare. Altfel, peisaje de vis, fructe gustoase şi soare! Am lenevit la plajă, am citit, am făcut masaje şi ne-am dat în tiroliene între două stânci. Anul Nou l-am sărbătorit pe plajă, unde ne-am pus dorinţe şi am ridicat lampioane către cer, ca să se îndeplinească“, spune Andreea Esca despre vacanţa în Thailanda.

Şi Hi-Q este în Thailanda

Florin şi Mihai au renunţat şi ei la frigul din România pentru soarele Thailandei, băieţii de la Hi-Q ţinându-şi fanii la curent despre fiecare pas făcut în vacanţă. „După masa de prânz am ajuns la celebrul templu al tigrilor: The Tiger Temple. Acum 10 ani, templul budist a primit patru tigri fără stăpân, apoi încă patru. Conform tradiţiei budiste, preoţii sunt datori să salveze orice viaţă («când salvezi o viaţă salvezi lumea întreagă»). Vestea s-a dus repede şi toată ţara a început să trimită tigri în acest loc, pentru a-i salva de la moarte. În acest moment sunt 102 tigri, dintre care 93 sunt născuţi în templu. Asta înseamnă peste 500 de pui pe zi doar pentru hrana tigrilor. Pe zi!”, scrie Florin Grozea pe blogul său.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

Mai multe imagini:
Andreea Esca, sexy la plajă în Thailanda
zoom
Andreea Esca, sexy la plajă în Thailanda
zoom

TAGURI: andreea esca, vacanta, thailanda, craciun, revelionComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image