2017-01-18 19:12

MONDEN


Andreea Mantea la “Nunta cu suprize”: Nici gerul nu contează când este iubire!

 |  17:57
Andreea Mantea la “Nunta cu suprize”: Nici gerul nu contează când este iubire!

Pe 4 februarie, de la 20.30, reîncepe “lupta” dintre Andreea Mantea şi Gabriel Coveseanu  pentru a-şi adjudeca titlul de cea mai frumoasă nuntă. Cele două vedete îşi reiau astfel vizitele pline de peripeţii la cele mai spectaculoase nunţi din ţarăîn căutare de obiceiuri interesante şi poveşti de dragoste impresionante. Aşa cum ne-au obişnuit, Andreea şi Cove au pregătit o mulţime de momente surpriză pentru tinerii căsătoriţi.

Andreea Mantea a ajuns cu greu la Şimleul Silvaniei, locul unde a avut loc nuntă care va fi transmisă sâmbătă. După câteva ore de condus, Andreea s-a pomenit în mijlocul pustietăţii şi a realizat că GPS-ul i-a indicat o rută greşită.

“Am trecut prin momente de tensiune maximă pentru că am vrut să ajung mai repede la Simleul Silvaniei şi am intrat pe o scurtătură pe care mi-o indica GPS-ul. Am constatat că drumul era greşit şi am ajuns la un moment dat în câmp, fără niciun fel de ruta care să mă scoată din pustietate. Două ore şi jumătate am pierdut încercând să găsesc traseul cel bun, iar într-un final, când am reuşit să ies din încurcătură, a început o ninsoare cu fulgi mari care mi-a îngreunat şi mai mult sosirea la destinaţie. Nunta Marcelei cu Ciprian a fost primul eveniment pe o ninsoare abundenta la care am participat; mi-am dat seama că nimic nu contează când doi oameni se iubesc, nici măcar gerul de afară. Dacă dragostea pluteste-n aer, totul are alt farmec!”, ne-a declarat Andreea Mantea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-17

TAGURI: andreea mantea, nunta cu suprize, Gabriel coveseanu, kanal d, simleul silvaniei, coveComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image