2017-01-17 06:58

MONDEN


Andreea Marin Bănică, la “Generaţia cu cheia de gât”: “Am copilărit cu cheia de gât, am copilărit mâncând parizer!”

 |  19:13
Andreea Marin Bănică, la “Generaţia cu cheia de gât”: “Am copilărit cu cheia de gât, am copilărit mâncând parizer!”

Andreea Marin Bănică, una dintre cele maimari vedete pe care le-a dat generaţia cu cheia de gât vine duminică pe B1, dela ora 12.00.

Astăzi o femeie de mare succes, potrivitoricăror standarde, la Revoluţie, însă, era doar o adolescentă, orfană de mamă,căreia nici prin gând nu-i trecea câtă strălucire îi va aduce democraţia.

Invitata Sandei Nicola la “Generaţia cu cheiade gât” mărturiseşte, cu sinceritate: “Am copilărit cu cheia de gât, am copilăritmâncând parizer.”

Vedeta rememorează, pentrutelespectatorii B1, tragicele momente trăite în copilărie, când, la doar 9 ani,şi-a pierdut cea mai dragă fiinţă. “Mama a murit în 1984, într-un accident pecare-l avusesem cu toată familia. A murit în braţele mele până la spital. Daciaîn care ne aflam s-a făcut praf în momentul în care un autobuz din acelamare, galben, a intrat în noi. Mama avea vârstamea de astăzi, sora mea a fost serios accidentată, cu toţii am avut inimafrântă. (...) Viaţa ni s-a schimbat foarte puternic şi, din momentul acela,practic eu am devenit un om matur brusc.”

Multealte amintiri emoţionante şi declaraţii în exclusivitate vă aşteaptă într-onouă ediţie a emisiunii “Generaţia cu cheia de gât”,care se va difuza pe B1 duminică, 5 iunie, de la ora 12.00, pe B1!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-08-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image