2017-01-24 00:57


Andreea Marin: Încă nu sunt un VIP!

 |  21:00
Andreea Marin: Încă nu sunt un VIP!

Nu acceptă să intre în atenţia oamenilor prin situaţii scandaloase, asocieri cu personaje fără valoare şi nici să primească ofrande pentru meritele altora. Andreea Marin ne-a declarat că mai are multe de făcut şi de învăţat până să se poată considera un VIP, însă este mândră de prietenia unor oameni care merită din plin această calificare.

Mulţi ani la rând a întregistrat cele mai mari audienţe de pe piaţă cu emisiunea „Surprize-surprize”, show în urma căruia a primit alintul „Zâna”, datorită surprizelor emoţionante pe care le oferea românilor. Nici nu mai ştie numărul copertelor celor mai importante publicaţii din ţară pe care a apărut şi nici pe cel al acţiunilor umanitare pe care le-a întreprins şi care s-au finalizat cu rezultate uimitoare. Este ambasador UNICEF, reprezentant al campaniei „Şcoala mamelor”, proiect susţinut de fundaţia „Preţuieşte Viaţa”, înfiinţată de ea în 2008, şi persoana care a dat o mână de ajutor multor români aflaţi la ananghie, dar şi oamenilor din afara graniţelor ţării, cum ar fi miile de copii africani care au fost vaccinaţi antitetanos în urma unei campanii iniţiate de Andreea Marin. Cu toate acestea, „Zâna” nu consideră că se poate numi VIP (n.r. - Very Important Person, tradus „persoană foarte importantă”). „Eu mai am multe de făcut şi de învăţat până să mă consider un VIP, dar aş menţiona câteva nume, fireşte însă că lista este mult mai lungă:  Tamara Buciuceanu  Botez, Marin Moraru, Angela Similea, Margareta Pâslaru, oameni care au demonstrat ceva timp de o viaţă, nu au avut doar apariţii meteorice”, ne-a declarat Andreea Marin.

A reclamat Kanal D la CNA

Andreea Marin Bănică a reclamat la CNA emisiunea „Cancan TV” difuzată la Kanal D pe 1 septembrie, pe motiv că i s-au încălcat dreptul la viaţa privată şi la propria imagine: „Am preferat să mă ridic de la masă şi am decis să plec, deşi aş fi dorit să rămân în compania soacrei şi a prietenei mele, iar echipa de filmare a continuat să mă urmărească şi să mă filmeze continuu, până când am ajuns în parcarea unde aveam maşină”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-06-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image