2018-12-15 04:19


Andreea Marin, la harţă cu „amanta” lui Bănică Jr.

 |  16:24
Andreea Marin, la harţă cu „amanta” lui Bănică Jr.

Adriana Nicolae a stârnit un adevărat scandal național anul trecut, ce a avut în prim-plan cuplul Andreea Marin și Ștefan Bănică, după ce a declarat că tatăl fiul ei este o vedetă din showbiz care poartă numele de „Junior”. Astfel, au apărut speculaţii conform cărora Ştefan Bănică este tatăl copilului, acesta jucând alături de Adriana în câteva piese de teatru. Cu toate astea, Adriana nu a clarificat situaţia. Deşi până acum actriţa a evitat să dea ochii cu Andreea, inevitabilul s-a produs.

Andrea Marin Bănică a şocat când a urcat pe scenă, în cadrul Premiilor VIP, pentru a-şi ridica „Premiul pentru eleganţă”. Prezentatoarea tv a întrebat-o, în faţa întregii săli, pe Adriana Nicolae, o fostă balerină de la emisiunea „Surprize, Surprize”, dacă este adevărat că soţul ei, Ştefan Bănică jr, este tată copilului pe care aceasta l-a adus pe lume. Aceasta a declarat în cele din urmă ce a determinat-o să reacţioneze aşa.

„Luni întregi am fost urmărită, hărţuită, întrebată în orice interviul dacă e adevărat că Ştefan e tatăl copilului acestei femei, pentru că ea a dat doar un singur amănunt, aşa, în treacăt, spunând că tatăl copilului este cineva care poartă numele Junior. A găsit vreme să spună presei acest lucru, după care a dispărut, pur şi simplu. Nu a răspuns niciodată unei întrebări simple care ar fi stins «dezbaterea naţională» pe această temă: este Ştefan Bănică tatăl copilului sau ori nu? Da sau nu? E simplu. Aşa că am întrebat-o eu simplu şi direct, în această seară, dacă tot am întâlnit-o după atât timp, de aceea am şi spus că viaţa le rezolvă pe toate până la urmă. Nu sunt omul care să meargă pe căi lăturalnice, i-am adresat întrebarea în faţa tuturor, rugând-o să lămurească această situaţie care a făcut atât de mult rău copiilor noştri, căci ei au aflat de la televizor, când camerele de luat vederi m-au oprit pe nepusă masă în faţa porţii noastre cu întrebări de tipul: «Ce zice Violeta că va avea un frăţior sau o surioară? Veţi divorţa de soţ sau îl veţi ierta?». Eu habar nu aveam la acel moment despre ce este vorba. Orice femeie se poate aşeza în locul meu şi poate înţelege sentimentele care te încearcă într-o astfel de situaţie, nu are nici o importanţă dacă eşti cunoscută sau nu. Copiii nu suportă uşor, degeaba le spui că nu e aşa şi nu trebuie să îşi facă griji, ei te întreabă, apoi închid îndoielile în ei, le e teamă de ce se poate întâmpla, sunt întrebaţi la şcoală de colegi, se închid în ei...”, a declarat Andreea Marin Bănică pentru adpm.ro, precizând că a primit de la Adriana Nicolae „un răspuns fără sens”. „E clar că a fost surprinsă de atitudinea mea fără ocolişuri: «Din respect pentru copilul meu, nu voi deschide acest subiect». Am spus «mulțumesc pentru eleganţa în atitudine» şi am coborât de pe scenă. A fost atât de clară reacţia ei, că nu mai era nevoie de alte cuvinte.”

„Întreb, aflu, judec, acţionez”

Vedeta tv a adăugat: „Din respect pentru copiii noștri și familia noastră, care a trecut nemeritat printr-o perioadă cumplită de hărțuire din pricina refuzului ei de a clarifica așa-zisul zvon, eu aveam datoria să pun această întrebare. E problema ei că așa știe să facă lucrurile în viață. Pe mine nu mă interesează cine e tatăl copilului altcuiva, oricine ar fi, dar dacă o astfel de situație se transformă în profit de pe urma numelui nostru și ne face copiii să sufere, asta schimbă lucrurile. Și sunt destui oameni maturi care cred că soțul meu e un om pe care eu, ca femeie care ține cu orice prețla familie, îl tolerez orice ar fi.

Poate e bine să clarific și asta: nu, nu așa stau lucrurile. Sunt stăpână pe mine, trăiesc din venituri proprii și am independență financiară. Nu am vreo reținere în a rezolva prin divorțo situație dacă eu consider că este sub demnitatea mea să continui o căsnicie, dar nici nu sunt în poziția de a-mi trăi viața după cum vor alții. Întreb, aflu, judec, acționez. Și nu vă așteptați să divorțez la initaţiva oricărei «artiste» care își dorește publicitate pe spatele nostru. Din păcate, nu a fost un singur caz și vor mai fi și altele. Sunt convinsă că industria «zvonurilor» și a fetelor care nu sunt în stare să-și construiască o carieră prin talent și muncă nu va da faliment peste noapte”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-04-18

TAGURI: Andreea Marin banica, Adriana Nicolae, harta, eveniment monden
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...