2019-02-21 02:15


Andreea Marin: “M-am îndepărtat de Dumnezeu când a murit mama”. “Zâna” avea nouă ani atunci când mama ei s-a stins în braţele sale

 |  19:05
Andreea Marin: “M-am îndepărtat de Dumnezeu când a murit mama”. “Zâna” avea nouă ani atunci când mama ei s-a stins în braţele sale

Atât de mare a fost durerea pe care Andreea a simţit-o în momentul încare mama ei s-a stins în braţele sale, încât, copil fiind, a încetat să maicreadă în Dumnezeu. Furioasă că i-a luat-o pe cea care i-a dat viaţă, Andreea I-aîntors spatele şi a refuzat să mai meargă la biserică sau să se roage. Maitârziu, când rănile începuseră să se vindece, “Zâna” s-a surprins spunând “Doamneajută!” şi şi-a dat seama că Dumnezeu a fost tot timpul în sufletul ei, chiardacă ea a refuzat să mai creadă în el. Unul dintre momentele în care s-a simţitiubită de Cel de Sus a fost acela în care a primit vestea căeste însărcinată, Andreea declarând atunci că datorită Lui a trăit minunea de afi mama.

Când avea doar 9 ani, Andreea Marin a trebuit să facă faţă unei tragediicare ar fi doborât şi un om mare, darămite un copil care a aflat că a rămasorfan de mamă. Mai mult decât atât, cea care i-a dat viaţa i-amurit în braţe, durerea fiind cu atât mai mare. Crezând că cineva acolo sus nuo iubeşte, Andreea I-a întors spatele şi a refuzat să mai creadă, să se mairoage sau să mai meargă la biserică. După un timp, când rănile au început să sevindece şi trecând printr-un moment de cumpănă, Andreea şi-a dat seama căDumnezeu a fost tot timpul în sufletul ei, chiar dacă ea a refuzat să-Irecunoască existenţa. “Cred în Dumnezeu, mă rog, merg la biserică, am şi unpreot căruia mă spovedesc, un duhovnic la care ţin foarte mult, însă dacă seîntâmplă să nu ajung, nu este nici o dramă. Nu sunt exagerată în privinţacredinţei. Spun o rugăciune în fiecare seară şi cred că asta este foarteimportant, pentru că Dumnezeu este în tine, nu trebuie să-l cauţi nicăieri. Aexistat totuşi un moment în care m-am îndepărtat de Dumnezeu, atunci când amurit mama mea, o perioadă de timp n-am mai vrut să cred în nimic. Mai apoi, amtrecut printr-o cumpănă şi fără să-mi dau seama am spus «Doamne ajută!». Amrealizat că El a fost tot timpul cu mine, pentru că am fost crescută cudragoste pentru Dumnezeu, numai că eu am refuzat să spun cu voce tare ceea cecredeam. Un alt moment în care m-am apropiat din nou de Dumnezeu a fost atunci cândmi-am dorit foarte mult un copil şi El m-a ajutat să devin mamă!”, ne-adeclarat Andreea, convinsă fiind că Dumnezeu a intervenit exact atunci când seafla pe marginea prăpastiei şi i-a trimis oameni minunaţi în jur, întocmai canişte îngeri păzitori care să o protejeze. Fosta vedetă de televiziune îşi maidoreşte încă un copil şi crede că doar Providenţa o poate ajuta să simtă, dinnou, fiorii maternităţii.

A adoptat copii în semn de recunoştinţă pentru divinitate

În calitate de ambasador UNICEF, Andreea Marin este implicată înnumeroase campanii umanitare orientate, în special, pentru copiii nevoiaşi dintoate colţurile lumii şi constând în donarea de vaccinuri contra tetanosului, oboală care în lumea civilizată este prevenită cu un simplu vaccin. Mai mult,Andreea a adoptat, la distanţă, doi copii, o fetiţă din Africa şi un băieţeldin China. Fosta “Zâna a Surprizelor” îşi doreşte, astfel, să-I mulţumească luiDumnezeu pentru ajutorul pe care I l-a dat în viaţă, pentru că a ajutat-o sădepăşească momentele dificile de care s-a lovit, la un moment dat şi să meargăîn continuare, cu fruntea sus.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-04-23
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...