2017-01-22 01:51

MONDEN


Andreea Marin: Mihaela Rădulescu nu a luat atitudine împotriva presei. Şi-a bârfit soţul într-o scrisoare publică!

 |  17:10
Andreea Marin: Mihaela Rădulescu nu a luat atitudine împotriva presei. Şi-a bârfit soţul într-o scrisoare publică!

Enervată că s-a făcut comparaţie între incidentul în care a fost agresată de Natalia Mateuţ şi cazul care a făcut-o pe Mihaela Rădulescu să părăsească România, Andreea Marin a specificat într-o emisiune de la postul B1 TV că sub nici o formă nu se poate pune egal între cele două momente.

“Te rog frumos să nu facem comparaţie că nu mă onorează această comparaţie. (...) Ea este de partea cealaltă, de partea publicaţiilor, s-o spunem pe cea dreaptă, ce să ne facem că plouă atât... stăteau de gât pe la petreceri. A trimis o scrisoare publică bârfindu-şi soţul. A trimis acea scrisoare pentru că o situaţie s-a întors împotriva ei. Ea nu a luat atitudine împotriva presei. A luat o atitudine împotriva acelei părţi a presei care a fost alături de ea şi s-a întors împotriva ei la un moment dat. De ce să ne prefacem că nu vedem acest lucru?", a declarat Andreea Marin Bănică în cadrul emisiunii "Sub semnul întrebării", de la postul B1TV.

„ Răspunsul meu e următorul: prin tot ceea ce fac demonstrez că nu vreau să plec din ţara asta, vreau să schimb ceva... Cine nu face asta, cine nu se luptă până la capăt pentru drepturile sale, miroase a prefăcătorie. Eu nu plec nicăieri şi nici nu sunt supărată pe lume. Sunt supărată pe trei maimuţoi care cred că pot să facă ce vor ei. Eu nu plec nicăieri, stau aici, în România, şi încerc să schimb lucrurile, în măsura în care pot, aşa cum fac mulţi oameni”, a precizat Andreea Marin.

Amendă de 50.000 de lei pentru Kanal D

CNA a decis să amendeze cu 50.000 de lei postul Kanal D pentru două ediţii ale emisiunii "Cancan TV", în care a fost încălcat dreptul la viaţă privată al vedetelor de televiziune Andreea Marin Bănică şi Simona Gherghe, dar şi al producătoarei Dana Mladin. “Sesizarea mea a fost făcută pentru încălcarea dreptului la viaţă privată şi a dreptului la propria imagine. CNA a admis sesizarea mea şi a dispus sancţionarea postului tv care a difuzat emisiunea Cancan TV pentru încălcările de drepturi cuprinse în aceasta, precum şi în alte 2 sesizări (Simona Gherghe, Dana Mladin), cu suma de 50.000 de lei (jumătate de miliard de lei vechi). E un pas important în apărarea drepturilor noastre, ale familiilor, copiilor noştri,  ale oamenilor a căror viaţă privată poate fi călcată în picioare zi de zi sub ochii noştri, doar pentru că nişte pretinşi jurnalişti, de cele mai multe ori fără nici o pregătire în acest sens, nu au nici o regulă de respectat şi nici o limită în a intra  în intimitatea oricărei persoane pe care o consideră un «bun subiect». Diferenţa e următoarea: dacă ţi se întâmplă o nedreptate, ai la îndemână mijloace legislative să o corectezi şi totuşi decizi să nu o faci, înseamnă fie că accepţi că acea nedreptate să se repete  - şi prin asta dai un semnal şi publicului tău faţă de care ai o responsabilitate -  fie «întâmplarea mediatică» la care nu reacţionezi, dar despre care afirmi că te-a deranjat în mod deosebit  devine un mesaj către publicul tău că ai fost de acord în prealabil cu cei care au generat respectiva «întâmplare», ba chiar  se transforma în  dreptul celorlaţi să-ţi pună sub semnul întrebării credibilitatea”, declară Andreea Marin Bănică.

De ce s-a supărat Răduleasca pe ţara ei

“Plec supărată pe ţara mea, plec dezamăgită de breasla mea, plec scârbită de o presă mondenă jegoasă, plec îndurerată că nu mai pot ajuta nişte oameni care s-au bazat pe mine ani de zile, plec hotărâtă ca măcar fiului meu să-i fac dreptate, plec promiţându-le părinţilor mei prea trişti de atâta vreme că vor zâmbi din nou. Plec cu milă şi mirare pentru toţi proştii care m-au hulit şi m-au jignit - mă-ntreb sincer, ei cu ce s-au ales?... Plec renunţând la o meserie pe care am făcut-o ca un profesionist, ducându-mă până la maxima performanţă pe care poţi s-o ai în această ţară. Plec pentru că am luptat în Revoluţie, crezând cu o imbecilă naivitate că o fac pentru mine, pentru o ţară care chiar merită şi pentru alţi oameni ca şi mine, care se încăpăţânează să trăiască sănătos, plin, frumos, interesant... Plec într-un moment de glorie - audienţe de primul loc, contracte de publicitate semnate, cereri nenumărate de apariţii pe coperte pe care le tot refuz... zeci de premii, cele mai importante din ţara asta, atât pentru televiziune, cât şi pentru activitatea umanitară... Port o glorie care mă răneşte la fiecare mişcare, oricât aş vrea să mă bucur de ea...”, declara Mihaela Rădulescu în 2009, în cadrul unui interviu acordat „Jurnalului Naţional“.

Ce a spus despre Elan Schwartzenberg

“Dintr-o cumplită eroare, printre cei care atacă cel mai rău această mamă cu copilul în braţe se află chiar…tatăl acelui copil, un milionar din România. Dacă era un BĂRBAT din România, poate că se aşeza între noi şi lume şi era scutul solid care i-ar fi apărat familia de relele lumii, chiar şi după divorţ. Dar undeva pe drumul scârbos al orgoliilor şi intereselor, acest milionar a ales să-şi otevizeze familia, să o târâie pe mama copilului lor prin ziare de păr, s-o împroaşte cu tot noroiul şi puroiul unei lumi urâte, iar ea nu se mai poate apăra. Îmbrăcat în costum şi stând umăr la umăr cu personaje-cheie din politică şi administraţia românească, milionarul pare un om integru, civilizat şi stăpân pe situaţie

Fostul meu soţ şi-a pierdut calităţile de om, de tată, dar mai ales pe aceea de bărbat - imaginaţi-vă un om beat care sună noaptea la poliţie şi spune: «Sunt Elan Schwartzenberg. În locuinţa mea a intrat fraudulos Mihaela Rădulescu şi vreau să veniţi s-o daţi afară». Ce fel de bărbat face ăsta, domnilor? Câte femei de milionar au trăit acest coşmar, doamnelor? Câte dintre voi, mamelor, aţi auzit fraza asta, ca un pumnal în inimă - «O să-ţi iau copilul numai aşa, de-al naibii, ca să-ţi bagi minţile în cap?!»…. Sau - «O să-ţi pun droguri în poşetă ca să te aresteze poliţia!?». Sau: «Dacă vreau, te desfiinţez oricând, demonstrez că eşti ce vreau eu»…

Mă adresez Ministerului Internelor pentru a păstra înregistrarea acelui apel telefonic pe care fostul meu soţ încearcă să-l sustragă, tocmai pentru că e dovadă de netăgăduit că era în stare de ebrietate în acea seară şi mă dădea afară din casa unde locuiesc legal, cu copilul meu. Mai mult, echipajul de poliţie a venit până la poarta casei din Izvorani, comuna Ciolpani, şi aş dori să-i chem public ca martori la procesul pe care-l voi intenta soţului meu. De atunci până astăzi, soţul i-a căutat şi a încercat să le ofere şpagă pentru a le cumpăra tăcerea şi opinia”, a scris Mihaela Rădulescu atunci.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image