2017-01-17 04:52

MONDEN


Andreea Marin refuză regulile showbizului de astăzi: ''Nu trebuie să trăieşti în pat cu 22 milioane de oameni!''

 |  17:31
Andreea Marin refuză regulile showbizului de astăzi: ''Nu trebuie să trăieşti în pat cu 22 milioane de oameni!''
Prezenţă discretă care a ştiut tot timpul să-şi păstreze viaţa privatădoar pentru ea şi cei dragi, Andreea Marin Bănică refuză să facă un compromis,oricât de mic ar fi, care i-ar asigura o expunere mediatică şi mai mare, pentrucă a ajuns la un nivel în care nu-şi doreşte să apară în ziare şi doar atât.Fosta “zână a surprizelor” susţine că în lumea vedetelor de carton sunt foartepuţine modele de urmat, iar unul dintre sfaturile pe care le dă celor carecresc în pepiniera piţipoancelor fără valoare este acela de a păstraintimităţile doar pentru ele.

În fiecare zi, suntem invadaţi de ştiri deocheate şi absolut inutiledespre existenţa unor buruieni pestriţe din “Micul Paris”, vedem mai multăpiele decât a văzut preotul care le-a botezat şi fiecare dintre ahtiaţii dupăcelebritate este în stare să o vândă şi pe cea care i-a dat viaţă în speranţacă va ocupa un loc vizibil pe prima pagină a presei colorate. Din dorinţa de aexista în showbiz, mulţi au căzut pradă compromisului, însă mai există şipersonaje mondene care au găsit şi o altă cale de supravieţurire în atenţiapublicului. Andreea Marin este un model de discreţie care ar trebui urmat demulte vedete în devenire, însă superficialitatea este “calitatea” de bază aacestora. “«Showbiz»e un cuvânt prea pretenţios pentru ceea ce se întâmplă la noi. Prea puţini artişticare îşi respectă publicul ocolind compromisuri legate de calitatea actuluiartistic, ştiu actori sau cant-autori care nu fac paşi în carieră care să-imurdărească sufleteşte nici în cea mai dificilă situaţie financiară, dar îinumăr pe degete. Prea puţini oameni de televiziune în adevăratul sens alcuvântului în raport cu prea multe aşa-zise «vedete» fără substanţă, forme fărăfond care sunt în stare să «vândă» şi cel mai apropiat om, doar pentru că ocontroversă iscată astfel să aducă o vizibilitate de moment. Prea puţinemodele. Prea puţină discreţie, prea puţin echilibru, balanţa înclinândîngrijorător spre tot ce înseamnă scandal, dezvelire a intimităţii până dincolode orice limită pe care mi-aş fi putut-o imagina cu doar câţiva ani în urmă. Capărinte, nu ştii cum să-ţi protejezi copiii într-o asemenea junglă. Nu-i poţicreşte într-un glob de sticlă. Cum să faci atunci? [...] Nu o să dau exemple deoameni care sunt modele şi sunt şi apreciaţi că atare în societate, dar cu caream relaţii apropiate, pentru că nu vreau să fiu acuzată de subiectivism. Darascult cu nesaţ interviurile doamnei Eugenia Vodă, un om informat, cu întrebăribine documentate, un jurnalist excepţional - iată un model pentru tinerii jurnalişti.Le privesc nu doar la televizor, am colecţia audio şi în maşină, şi fără să fiuo elitistă, învăţ mereu din interviurile sale”, spune Andreea într-un interviupentru www.agentiadepresamondena.com.

“Eu şi Ştefanam construit cu înţelepciune”

Familia este bogăţiacea mai de preţ a Andreei şi toţi banii din lume n-ar reuşi să cumpere acestlucru. Tocmai de aceea, fosta “zână a surprizelor” intenţionează să se bucurede soţul şi fetiţa ei departe de ochii lumii: “Suntem, simplu, o familiedincolo de ceea ce vedeţi la tv sau în ziare, mai mult fără voia noastră, eadevărat, ne iubim mult copiii şi am construit cu înţelepciune ceea ce avem şireprezentăm ca şi cuplu, avem bucurii şi necazuri, ca tot omul, iar toateacestea se întâmplă ca în cazul oricărei familii, doar că noi avem în plus un noiande «păreri avizate» dinafara noastră care ne-au tot prezis o relaţie scurtă şifără profunzime, care ne comentează în fel şi chip, care ne urmăresc zi de zi,şi nu e întocmai comod. Sigur că suntem oameni puternici, ne vedem de drumulnostru, ţinem mult la intimitatea noastră în pofida meseriilor pe care le avemşi care ne expun, dar nu încurajăm mai mult decât expunerea firească cerută deactivitatea profesională, aşa considerăm noi că e sănătos pentru o familie, şidacă greşim, ne asumăm acest lucru. Nu înseamnă că dacă meseria ta e pe scenăsau la televizor, trebuie să trăieşti şi în pat cu 22 de milioane de ochiaţintiţi asupra ta, spun asta pentru că tot aud păreri de genul «păi nu ştiaică asta vine la pachet cu succesul?». Nu, nu ştiam şi nici nu cred că trebuiesă accept curiozitatea bolnavă, ci am respect doar pentru oamenii care neurmăresc de ani buni şi ne trimit opiniile lor şi chiar criticile demne de luatîn seamă, pentru că te ajută să evoluezi”.

“Sunt doar un om cupicioarele pe pământ”

În ceea ce opriveşte, modestia o împiedică să se erijeze într-un model de urmat pentru ceidin jur, chiar dacă a primit recent Premiul “Outstanding Role Model” încadrul galei Business Woman: “A fost o surpriză pentru mine şi, chiar dacăpoate sunt un model pentru unele tinere, femei, mame, totuşi eu aş fi alespentru această distincţie o femeie care a demonstrat pe termen mai lung înviaţă că este un om demn de urmat. Experienţa mea până la vârsta de 36 de ani(17 ani pe plan profesional) nu cred că e la vremea unui bilanţ care să poatăstabili un asemenea vot de încredere, dar asta nu anulează faptul că am fostonorată să fiu astfel surprinsă, pentru că sunt abilă şi cam greu să ţii unsecret faţă de mine, după ce atâţia ani eu am fost cea care a pus la caleatâtea întâmplări surprinzătoare. Oricum, adevărul e că astfel de titluri,trofee, premii au întotdeauna o doză de subiectivism, nu îmi schimbă niciatitudinea faţă de principiile şi munca mea, nici nu mă fac să devin altfeldecât sunt: un om cu picioarele pe pământ. Dar, dacă există nu mii, nu sute, cidoar câteva femei care văd în mine un model, eu simt asta ca pe oresponsabilitate pe care o iau în serios şi de aceea nu-mi permit sădezamăgesc”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image