2016-12-04 10:28

MONDEN


Andreea Marin şi Alexandru Arsinel, în ajutorul sinistraţilor zăpezii

 |  14:38
Andreea Marin şi Alexandru Arsinel, în ajutorul sinistraţilor zăpezii

Andreea Marin Bănică şi actorul Alexandru Arşinel sunt doar câteva dintre persoanele publice care empatizează cu miile de oameni blocaţi în casă din cauza zăpezilor şi s-au alăturat campaniei demarate de Realitatea TV pentru a strânge alimente şi apă.

"Există momente de cumpănă în care putem dovedi că suntem mai buni decât părem a fi. Zăpezile au acoperit casele. Pentru mulţi dintre oameni asta înseamnă imposibilitatea de a avea acces la hrană. Majoritatea oamenilor nu au curent electric de câteva zile. E foarte frig şi aici. Banatul, Oltenia şi Muntenia sunt zonele în care sunt aşteptate ninsori. De peste 15 ani fac apel la români, voi românii de acasă, care nu aţi avut niciodată impulsul de a dezamăgi. În momentele grele, am încredere că puteţi să-i ajutaţi pe cei care sunt într-o situaţie grea. Nimeni nu e ferit de posibile întâmplări care pot să ne schimbe viaţa într-un mod dramatic. Cu toţii putem avea o rudă, un bunic bolnav într-un sat", a spus Andreea Marin Bănică la Realitatea TV. Şi actorul Alexandru Arşinel a donat alimente pentru sinistraţii zăpezii. “Sper că se vor lua măsuri, care vor aduce lumină mai repede în casele lor, mai ales că se anunţă ger, e o perioadă grea pe care nu a adus-o nici Băsescu, nici altcineva, doar mama natură. Am adus nişte făină de grâu şi nişte mălai sper să ajungă acolo unde trebuie", a declarat Alexandru Arşinel.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-10

TAGURI: andreea marin banica, alexandru arsinel, sinistrati, zapada, campanie, realitatea tvComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VASILE V.
12 Feb 2012

Iesita din atentia opiniei publice, fandosita zana surprizelor in cerca sa-si carpeasca imaginea publica folosind vitregiile vremii, suferintele oamenilor afectati de aceasta iarna. Din punct de vedere etic si moral Andreea Marin este un rebut, iar ca persoana publica este expirata. A cheltuit ceva din sumele castigate din publicitate pentru a procura alimente si obiecte de imbacaminte pentru sinistratii acestei ierni ? Sau a facut doar reclama la blana de cateva mii de euro. Doamne cat de falsa e tele-parasuta asta.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Dragnea: Ministrul de Interne servea micul dejun prin Dorobanţi când oamenii erau în zăpadă Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că ministrul de Interne, Dragoş Tudorache,... 17 Noi 2016 | (2)
Marin Cilic, despre finala Cupei Davis: Sper că publicul ne va conduce spre victorie Jucătorul de tenis Marin Cilic, numărul șase mondial, a declarat, referitor la finala Cupei... 23 Noi 2016 | (0)