2019-02-16 05:28


Andreea Raicu, lângă Tudor Chirilă: „Sunt o femeie fericită”. Vedeta spune că nu e de compătimit în dragoste

 |  18:34
Andreea Raicu, lângă Tudor Chirilă: „Sunt o femeie fericită”. Vedeta spune că nu e de compătimit în dragoste

Dupăîmpăcarea cu Tudor Chirilă, Andreea Raicu se consideră o femeie fericită, saucel puţin aşa susţine într-un interviu acordat revistei „The One“. Întrebatădacă are noroc în dragoste şi dacă este de compătimit din aceasta perspectivă,Andreea Raicu afirmă: “De compătimit mi se par cei care stau în relaţii care aueşuat de mult… Eu sunt o femeie fericită”. La întrebarea dacă ea şi Tudor s-aumaturizat şi s-au schimbat, Andreea s-a rezumat să spună: “Orice experienţăpersonală profundă te maturizează”. Vedeta de la Prima TV a realizat, pentrurevistă, un pictorial strălucitor la propriu, căci a purtat, la şedinţa foto,un diamant în valoare de un milion de euro. Fotografiile au fost făcute înIsrael şi o surprind pe vedetă în mai multe peisaje exotice. Prezentatoarea tva fost extrem de emoţionată şi recunoaşte că experienţa a fost de neuitat: “Afost o experienţă irepetabilă! Când mă gândeam că naturii i-a trebuit în jur deun milion de ani să «fabrice» un astfel de diamant ori când am aflat că numaişlefuirea lui a durat cam trei ani, iar eu aveam la dispoziţie doar câteva oresă fac o fotografie la înălţimea aşteptărilor, atunci aveam ceva emoţii. Numulte, cam un milion”.

Înacelaşi interviu, Andreea Raicu spune că scrie rareori pe blog pentru că esteteritoriul pe care ea alege ceea ce socoteşte că are de împărtăşit cititorilor.Cât despre motivul pentru care şi-a deschis un jurnal virtual, Andreea declară:“Percepţia oamenilor despre mine, aşa cum reiese ea din munca mea înteleviziune, de pe «sticlă», este câteodată mai rece şi nu mereu conformă cupersonalitatea mea. Blogul mă ajută să arăt şi alte faţete ale Andreei Raicu”.

AndreeaRaicu şi Tudor Chirilă s-au afişat recent împreună, la evenimentul de lansarea DVD-ului „Stylepedia” - un ghid de modă şi stil, realizat de vedeta Prima TVşi prietena ei, Roxana Voloşeniuc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-04-11
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...