2017-01-23 16:47


Andreea Raicu s-a refugiat departe de România

 |  21:00
Andreea Raicu s-a refugiat departe de România

Andreea Raicu a ştiut întotdeauna să se facă plăcută celor din jur, iar acest lucru se vede. Astfel că vedeta tv ocupă, începând cu această săptămână, un loc în „clubul exclusivist” al vedetelor româneşti cu peste 100.000 de like-uri pe Facebook, alături de  Andi Moisescu, Horia Brenciu şi Mihai Morar.

Cu această ocazie, Andreea Raicu a decis să sărbătorească cele 100.000 de like-uri de pe Facebook pe o plajă exotică, fără a dezvălui însă locaţia. Ea a publicat pe contul ei o fotografie în care se plimba prin nisipul fierbinte, de pe malul mării. „Mi-am luat o vacanţă la căldură, să mă relaxez şi să mă pregătesc pentru noul an care va fi plin de proiecte”, le-a mărturisit Andreea Raicu admiratorilor pe reţeaua de socializare. Realizatoarea tv a dezvoltat, anul trecut, o strategie profesională de comunicare online, având ca suport pagina publică de Facebook. De asemenea, vedeta Prima TV a lansat prin intermediul contului ei de Facebook două proiecte importante: aplicaţia Stilist personal şi site-ul . Topul vedetor internaţionale de origine română este dominat autoritar de Inna cu peste 4.375.000 de like-uri.

Hărţuită sexual?

În urmă cu doar câteva zile, o ştire şocantă a apărut în presă, şi anume că vedeta ar fi fost hărţuită sexual în urmă cu ceva ani. Anul 2004 a fost, poate, cel mai nefericit pentru Andreea Raicu. Cuplată de ceva vreme cu Cristian Chivu, Andreea părea că este fericită şi împlinită însă, din pricina unui episod nu tocmai pe placul fotbalistul, toată povestea de dragoste s-a dus pe apa sâmbetei. Se pare că Andreea ar fi călcat strâmb, când, la o nuntă, s-a întâlnit cu un fost iubit, pe nume Cristi Mailat, cu care - se pare - a înnoptat în acelaşi dormitor, lucru care a dus la despărţirea de Cristi. Dispusă să facă absolut orice pentru a recâştiga iubirea sportivului, bruneta a apelat şi la vrăjitoare. Din câte se pare, Vanessa, simţind disperarea Andreei, i-a cerut să vină la ea îmbrăcată doar în cămaşă de noapte, spunându-i că acesta ar fi ritualul de reîmperechere. Cochetă din naştere, Andreea nu a venit cu cămaşa de noapte a bunicii, ci a îmbrăcat una sexy, care imediat a stârnit fantezii în rândul neamurilor vrăjitoarei. Întâmplarea a făcut ca în timpul ritualului să fie prezent în seara respectivă în casa Vanessei şi un bărbat din familia acesteia, care, de cum a văzut-o pe Andreea semidezbrăcată, a sărit pe ea, hărţuind-o sexual. Andreea nu a depus niciodată plângere la poliţie, însă a povestit toate acestea unei apropiate, şi astfel au ajuns la urechile celor care anchetează cazul vrăjitoarelor şi al celor de la revista „Ciao!”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-13

TAGURI: Andreea Raicu, vacanta, plaja exotica, refugiataComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image