2019-02-23 05:19


Andreea Spătaru: “Mi-e frică să mai chem poliţia ca nu cumva să mă bată!”

 |  19:55
Andreea Spătaru: “Mi-e frică să mai chem poliţia ca nu cumva să mă bată!”

Clipe de groază a trăit Andreea Spătaru ieri, pentru că iubitul ei, Sorin Marica, a intrat într-o altercaţiecu poliţiştii chemaţi să aplaneze un conflict între el şi o vecină care îiblocase maşina, chiar în faţa casei sale. Blonda a fost pusă în situaţia dea-şi vedea iubitul pus pe targă, la ieşirea din secţia de poliţie, unde acestasusţine că a fost bătut măr de oamenii legii. Surse din cadrul Secţiei 3Poliţie ne-au declarat că nu a fost vorba de violenţă, însă au fost nevoiţi sărecurgă la forţă pentru a-l încătuşa pe Sorin. Aceleaşi surse ne-auinformat că mama lui Sorin a fost cea care a sărit la bătaie şi a rupt haineleunui poliţist atunci când acesta a vrut să o conducă la secţie pentrutulburarea liniştii publice.

Acelaşi scandal, două interpretări total diferite venite din parteacelor implicaţi. Pe de o parte, Sorin Marica, iubitul Andreei Spătaru, susţinecă a fost ciomăgit de poliţişti, fără motiv, iar pe de altă parte, agenţiisusţin că nu au făcut decât să aplice legea, recunoscând că au fost nevoiţi sărecurgă la forţă pentru a calma spiritele, însă doar în ceea ce priveşteîncătuşarea lui Sorin. Andreea ne-a declarat că iubitul ei nu a greşit cu nimicîn faţa poliţiştilor şi nu a vrut decât să iasă cu maşina din garaj, fiindîmpiedicat să facă acest lucru pentru că o vecină îi blocase ieşirea. “Femeia careparcase în faţa garajului nostru a chemat Poliţia, nu a vrut să-şi mute maşinaşi între ea şi Sorin s-a iscat un conflict verbal, numai că ea, în loc să facăceea ce era normal într-o situaţie ca asta, a sunat la 112. În loc să-şi mutemaşina pentru că greşise, a chemat Poliţia. Au venit doi agenţi şi, în loc săaplaneze conflictul că doar pentru asta au fost chemaţi, ei au pus paie pe focşi i-au pus cătuşele lui Sorin. El nu i-a înjurat, nu a sărit la bătaie, nueste criminal în serie, vreun infractor periculos, dar ei l-au tratat ca atare,i-au pus cătuşele şi au plecat spre secţia 3. În duba Poliţiei, unul între ei aspus: «Hai să-ţi arăt acum cum bate un sportiv adevărat!» şi au început să-llovească cu coatele în coloană, în coaste, în maxilar. Sunt şocată şi nu-mivine să cred că se poate întâmpla aşa ceva într-o ţarăcivilizată, în 2010. Parcă trăim într-o ţarăbananieră. Mi-e şi frică să mai chem Poliţia când am o problemă, de frică să nufiu eu cea bătută. Pe Sorin l-au bătut şi pe drum, apoi au oprit într-unpărculeţ din faţa secţiei, i-au mai aplicat şi acolo nişte lovituri, iar dupăaceea au continuat în secţie. Sorin chiar a vorbit frumos cu ei, nu au ce să-ireproşeze şi nu merita un asemenea tratament. Nu ştiu dacă aşa procedează ei deobicei, însă sub nici o formă nu te apuci să baţi cu bestialitate un om, dinsenin. Cu siguranţă, există metode de a aplica legea fără să baţi un om cucătuşele la mâini”, ne-a declarat Andreea. Blonda răsuflă uşurată pentru căSorin nu are leziuni interne sau ale coloanei. “Mi-era frică să nu rămânăparalizat sau cu cine ştie ce răni grave, însă probabil că sunt specializaţi şiştiu cum să lovească. Ei nu ştiau că este cunoscut şi, când a venit presaacolo, au încercat să muşamalizeze cazul, dar noi am făcut plângere la Parchetşi chiar vreau să primească o pedeapsă pentru ce au făcut!”, ne-a declaratAndreea.

Poliţiştii susţin că ei au fost cei agresaţi

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, ne-a declarat că numai poate oferi nici o informaţie legată de incidentul în care a fost implicatSorin Marica pentru că ancheta s-a mutat la Parchet. Pe de altă parte, sursedin Poliţie ne-au informat că nu Sorin este personajul agresat din aceastăpoveste, ci chiar agenţii chemaţi la faţa locului. Speriată că poliţiştii vorsă-l ducă la secţie pe Sorin, mama acestuia ar fi sărit la bătaie şi ar fi ruptuniforma unuia dintre agenţi, motiv pentru care aceştia au vrut să o încătuşeze.Din această cauză, Marica a folosit şi el violenţa, iar poliţiştii s-au văzutnevoiţi să-l imobilizeze.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-02-14
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SOVAMIZA
15 Dec 2010

Politistii sunt aceeasi peste tot...Prosti, handicapati, frati cu interlopii, batausi notorii, hoti si mincinosi...Cine crede ca Politia Romana te apara este cel putin la fel ca ei sau vreun copil ce mai crede in basme...RUSINE PENTRU POLITIA ROMANA!
DETECTIV
15 Dec 2010

CURIOS!...CAND IL DIVINIZAU PE BASESCU ERAU BUNI POLITISTII...CAND L-AU GRATULAT CU APELATIVUL "JAVRA ORDINARA"..TOTI POLITISTII AU DEVENIT INDEZIRABILI....BUNI DE INLOCUIT CU PEDELEI !..HMMM
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...