2018-12-15 22:58


Angelina Jolie și Brad Pitt revin pe marile ecrane din noiembrie

 |  13:12
Angelina Jolie și Brad Pitt revin pe marile ecrane din noiembrie

Cel de-al treilea film regizat de Angelina Jolie, "By the Sea", va apăra la sfârșitul acestui an. Angelina și soțul ei, Brad Pitt, vor fi protagoniștii producției, ei urmând să formeze un cuplu și în acest lungmetraj. Astfel, cei doi se întorc împreună pe marile ecrane, lansarea filmului fiind programată pentru luna noiembrie.

Filmul "By the Sea", care a fost scris, regizat şi produs de actriţa Angelina Jolie, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane de studiourile Universal pe 13 noiembrie.

Pelicula prezintă relaţia unui cuplu american - scriitorul Roland (Brad Pitt) şi soţia sa, Vanessa (Angelina Jolie) -, care se mută într-un pitoresc oraş din sudul Franţei, aflat la malul mării, în anii '70.

Cei doi soţi încearcă să depăşească sentimentul de înstrăinare dintre ei şi să îşi salveze astfel căsnicia, fiind ajutaţi de noii lor vecini, plini de vitalitate: un cuplu de tineri căsătoriţi, interpretaţi de Mélanie Laurent şi Melvil Poupaud şi doi localnici foarte veseli, interpretaţi de Niels Arestrup şi Richard Bohringer. Temele abordate în "By the Sea" şi stilul în care a fost turnat acest film evocă "cinema-ul şi teatrul european din anii '60 şi '70", au precizat producătorii peliculei.

"Filmul reprezintă o poveste despre o relaţie afectată de sentimentul de pierdere, de înstrăinare, despre tenacitatea iubirii şi despre drumul către vindecare şi acceptare", a declarat Angelina Jolie, vorbind despre "By the Sea", primul ei film în care joacă alături de Brad Pitt după lungmetrajul din 2005 "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith".

"A fost un privilegiu să explorez aceste experienţe umane universale şi să lucrez cu o echipă atât de generoasă şi de talentată de actori şi tehnicieni", a adăugat actriţa americană.

"By the Sea" reprezintă cel de-al treilea film regizat de Angelina Jolie şi a fost realizat pe baza unui scenariu scris tot de actriţa americană.

Angelina Jolie, care a câştigat premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft" şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Domnul şi doamna Smith", "Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari în 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted", "Kung Fu Panda" şi "Maleficent". Ea a debutat ca regizor în 2011, cu lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", nominalizat la Globurile de Aur din 2012, la categoria "cel mai bun film străin". Al doilea lungmetraj regizat de actriţa americană, "De neînvins/ Unbroken", a fost inclus pe prestigioasa listă a celor mai bune 10 pelicule ale anului 2014 întocmită de Institutul de Film American (American Film Institute/ AFI).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-08

TAGURI: angelina, jolie, brad, pitt, sea, film, cinema, premiera, noiembrie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...