2019-03-26 02:27


Angelina Jolie, escrocată cu 2.000 de euro de un paznic maghiar

 |  19:52
Angelina Jolie, escrocată cu 2.000 de euro de un paznic maghiar
Un bărbata escrocat-o pe Angelina Jolie cu suma de 2.000 de euro, închiriind echipei defilmare a actriţei imobilul din Budapesta unde era paznic, fără să îi informezepe proprietarii clădirii, a declarat unul dintre aceştia, citaţi de AFP.

"Partenerulmeu de afaceri mi-a telefonat şi m-a întrebat dacă ştiam că în clădirea noastrăse turnează un film", a declarat unul dintre proprietarii acelui imobildin Budapesta, aflat într-o stare precară de conservare. "Nu vei ghiciniciodată: este vorba de Angelina Jolie! Mai mult, paznicul a fost acela care aînchiriat clădirea pentru o săptămână, contra sumei de 2.000 de euro, fără săne prevină. A crezut că nu vom afla despre filmare, deoarece noi mergem foarterar acolo", a adăugat proprietarul, care a dorit să îşi păstrezeanonimatul.

ActriţaAngelina Jolie, care îşi face debutul în calitate de regizoare, filmează laBudapesta câteva scene dintr-un lungmetraj a cărui acţiune se desfăşoară laSarajevo. Echipa se va muta apoi în Bosnia, unde celebra actriţă a întâmpinatdificultăţi în obţinerea autorizaţiei de filmare, aceasta fiindu-i mai întâiacordată, apoi anulată şi din nou acordată. Filmul prezintă, potrivit sinopsisuluioficial, povestea de dragoste dintre un soldat sârb şi o femeie musulmană, laînceputul războiului din Bosnia (1992-1995) şi felul în care conflictul le-ainfluenţat relaţia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-12-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...