2016-12-08 00:18

MONDEN


Angelina Jolie este însărcinată

 |  13:48
Angelina Jolie este însărcinată

Veste senzaţională de la Hollywood: Angelina Jolie este însărcinată. Cel puțin asta susțin prietenii celebrului cuplu, scriu tabloidele americane. Frumoasa actriță și soțul ei nu își mai încap în piele de fericire! De când au aflat că vor deveni părinți pentru 7 oară, Angie radiază de bucurie! Revista „The National Enquirer" dă drept sigură informația cum că soția lui Brad Pit este însărcinată în trei luni. Un apropiat al cuplului, citat de revista menționată, susține că «Brad și Angie sunt încântați! Ei au încercat să conceapă un copil timp de aproape un an. A fost mereu unul dintre țelurile lor acela de a mai avea încă un copil biologic, dar vor să mai și adopte unul.Dar, la cei 36 de ani ai săi, ceasul biologic al lui Angie începuse să ticăie», a explicat sursa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: Angelina Jolie, insarcinata, copil, Brad PittComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Povestea unui copil de șase ani care și-a salvat frațiorii dintr-un incendiu O tragedie a fost oprită de un copil de șase ani din localitatea vasluiană Vutcani care și-a... 05 Dec 2016 | (0)
Masă gratuită pentru copiii din grădinițele din Sectorul 1 Copiii vor beneficia, începând cu luna ianuarie, de masă gratuită în grădinițele din... 19 Noi 2016 | (1)