2016-10-22 16:53

MONDEN


Angi (Pin-Up Girls) s-a dus în Suedia să îşi cunoască nepotul

 |  13:41
Angi (Pin-Up Girls) s-a dus în Suedia să îşi cunoască nepotul

Angi Mureşan, frumoasă brunetă din trupa Pin-Up Girls, este mătuşa. Sora ei, Luciana, locuiste de ani buni la Stockholm, în Suedia, iar de câteva luni este mama unui băieţel dolofan.

Angi are o relaţie foarte strânsă cu sora ei iar, la începutul acestui an, după concertele de Revelion, a plecat pentru mai bine de o lună în Suedia pentru a-şi vedea, pentru prima dată, nepotul. 

Cu această ocazie, Angi a avut ocazia să descopere şi oraşul civilizat situat de zeci de insule şi peninsule. 

Cântăreaţă a vizitat centrul vechi, Gamla Stan, unde s-a răsfăţat cu dulciurile tradiţionale suedeze şi a cumpărat obiecte de artizanat fabricate de meşteşugari. Apoi a admirat bijuteriile coroanei din cadrul Palatului Regal.

În Suedia, Angi a avut şansa să observe cum decurg activităţile zilnice ale localnicilor în condiţiile în care mai bine de 18 ore din zi este întuneric. Solista s-a întors în România cu amintiri frumoase, multe fotografii şi cu noi piese aproape gata, interpretate alături de colega ei de trupă, Silvia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-09

Mai multe imagini:
Angi (Pin-Up Girls) s-a dus în Suedia să îşi cunoască nepotul
zoom

TAGURI: angi muresan, suedia, nepot, Pin-Up GirlsComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Paszkany și Mureșan rămân sub control judiciar Judecătorii au decis ca Paszkany și Mureșan să rămână sub control judiciar. Plângerile... 19 Oct 2016 | (0)
Suedia: Adolescent, înjunghiat de un atacator deghizat în clovn Autoritatile suedeze au anuntat ca un atacator neidentificat a injunghiat vineri un adolescent in... 14 Oct 2016 | (0)