2019-05-25 21:02


Anna Lesko are şapte concerte în noaptea de Revelion. Mihai Constantinescu: “Eu n-am timp să o cred!”

 |  18:59
Anna Lesko are şapte concerte în noaptea de Revelion. Mihai Constantinescu: “Eu n-am timp să o cred!”

Petrecerile de Revelion sunt o mană cerească pentru portofelulartiştilor, aceştia câştigând într-o singură noapte mai mult decât într-un anîntreg. Cu opt concerte, Anna Lesko a fost campioana încasărilor de anultrecut, reuşind să-şi rotunjească veniturile cu 20.000 de euro în numai cinciore, cumulate, de cântări. Spre deosebire de artiştii din generaţia nouă carenu mai prididesc cu ofertele pentru Revelion, cei din garda veche sunt puşi petuşă, iar Mihai Constantinescu este sceptic în ceea ce priveşte numărul mare deconcerte cu care se laudă tinerele speranţe ale muzicii româneşti.

Încingeau petrecerile acum 15 ani, însă acum abia dacă reuşesc să maifacă un ban din muzică. Artiştii din gardaveche nu mai au acces în emisiunile televiziunilor din ziua de azi, iar cupetrecerile din Bamboo nu se “asortează” sub nici o formă. Abia dacă mai prindcâte o cântare modestă, pe ici, pe colo, de maxim angajament fiind concertelesusţinute “afară”, pentru comunităţile de romani, dar nici acelea nu mai suntce-au fost pe vremurile neatinse de criză. Silvia Dumitrescu stă pe tuşă anulacesta, iar Mihai Constantinescu ezită să spună că nu are nici o treabă înnoaptea de Revelion. “Mi-aş dori să cânt, dar nu este nimic sigur. S-ar putea căda, s-ar putea că ba! Eu vreau să merg să muncesc de Revelion că aşa îmi placemie, dar anul ăsta nu este unul plin cu oferte de Revelion. S-ar părea că amgăsit totuşi în două locuri, dar nu e nimic sigur”, ne-a declarat MihaiConstantinescu, artistul arătându-se foarte neîncrezător că pentru Anna Leskonu este criză şi pentru noaptea de Revelion are foarte multe oferte, vreo şaptela număr. “Ea este celebră, n-am ce face! Îmi pare rău, dar nu mă pot pune cuea! S-o crezi tu pe asta, că eu n-am timp să cred că are şapte concerte într-o noapte.Nu cumpăr gogoşi din astea, poată să spună fiecare ce vrea. Şi nu e vorbaneapărat despre Anna Lesko, ci de toţi cei care spun că merg să cânte în cincilocuri, opt locuri. Dacă judeci puţin, îţi dai seama că nu au timp să o facă,chiar dacă toate concertele sunt în Bucureşti. Astea sunt doar vrăjeli să sedea mari!”, ne-a declarat artistul.

A strâns 20.000 deeuro într-o noapte

Florin Nedelcu, impresarul Annei Lesko, ne-a confirmat că basarabeancaare acelaşi succes ca şi în anii trecuţi şi va susţine la fel de multe concerteîn noaptea de Revelion: “Chiar dacă este criză, Anna Lesko are tot atâteaconcerte ca şi în anii trecuţi, toate în Bucureşti. Nu contează numărul lor,însă va cânta de la ora 22.00 până la 4.00 dimineaţa. Este căutată, pentru căoferă un show live de excepţie, cu dansatoare, apariţii inedite”. Anul trecut,cântăreaţa a strâns numai de Revelion 20.000 de euro, bifând opt petreceri careau cumulat cinci ore de cântări, iar Andreea Bănică a avut cinci concertepentru care a primit 19.000 de euro. Andreea Bălan a susţinut şase concerte şia strâns 18.000 de euro, iar Delia a cântat în cinci locuri şi şi-a rotunjitconturile cu 13.000 de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-05

Mai multe imagini:
Anna Lesko are şapte concerte în noaptea de Revelion. Mihai Constantinescu: “Eu n-am timp să o cred!”
zoom

loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG