2017-01-19 10:50

MONDEN


Anna Lesko: Eu sunt evenimentul monden

 |  21:00
Anna Lesko: Eu sunt evenimentul monden

Anna Lesko este o femeie inteligentă şi sexy. Mulţi spun că este frumoasă, iar frumuseţea feminină veritabilă nu se rezumă niciodată la un aspect atrăgător, ci este un rezultat al armoniei trupului, sufletului şi spiritului. Pe lângă muzică, artista mai şi pictează, fiind formată în această artă de personalităţi notabile: regretatul Sabin Bălaşa şi Mircea Novac. În ultima vreme interpreta a stat departe de presă şi mai ales de evenimentele mondene, preferând să se concentreze doar pe carieră. Aceasta explică şi motivul pentru care nu mai iese în lume, împreună cu alţi colegi de breaslă.

Spre deosebire de alţi artişti, Anna este mai modestă şi nu visează la faima mondială, pentru moment. „Nu m-a împiedicat nimeni să ajung la Hollywood. Deocamdată, pătrunderea pe piaţa internaţională nu s-a aflat în agenda mea. Am multe de învăţat şi de oferit aici. Însă, când va fi cazul, voi lupta la fel de mult şi voi munci enorm, la fel cum am făcut şi până acum“, spune aceasta. Anna nu este o persoană mondenă şi nu iese foarte des la evenimente. „În general, eu sunt evenimentul monden şi lumea vine să mă vadă. Când eşti eveniment monden de patru-cinci ori pe săptămână, parcă ai mai sta şi pe acasă. Dar îmi place să cunosc oameni noi“, a declarat interpreta.

“Încă nu am dat de mafie”

Scandalul izbucnit între Anna şi impresarul ei, Radu Groza, a ţinut prima pagină a ziarelor pentru mai mult timp. Cântăreaţa a fost la un pas de a rămâne fără nume, după despărţirea de acesta. Impresarul a înregistrat „Anna Lesko“ la OSIM, prin urmare, basarabeanca nu-şi mai poate folosi numele de scena… Scandalul a pornit de la bani, în urmă cu o jumătate de an, pentru că Radu Groza avea faţă de artistă o datorie de 30.000 de euro. În prezent, Anna a hotărât să se detaşeze total de întreaga poveste. Menirea unui artist este cu totul alta: „E o poveste pe care am lăsat-o în seama avocaţilor mei. Ei ştiu cum să o spună, să o depene, să o finalizeze. Eu îmi văd mai departe de viaţă şi de carieră“, spune ea. Nu se teme de şantaje, nici că, pe viitor, ar putea fi „exploatată“ de un alt manager. „Ştiţi cum se spune: nu vezi, nu auzi, nu comentezi. Eu încă n-am dat de mafie, fie că există sau nu“, mai spune artista.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image