2016-12-08 06:16

MONDEN


Anna Lesko nu a dormit două zile şi două nopţi

 |  14:21
Anna Lesko nu a dormit două zile şi două nopţi

Invitată la "Neaţa cu Răzvan şi Dani", Anna Lesko abia s-a putut ţine pe picioare de oboseală şi, în prima pauză de publicitate, a dat iama în bucătărie, pentru că îi era foame, dar voia şi să înveţe reţete noi.

"E atât de devreme, nu am dormit de două zile şi două nopţi", a spus Anna, după ce a cântat noul ei single. Ocupată până peste cap cu lansarea noii ei piese, cântăreaţa probabil că nu a avut timp să ajungă să doarmă. Premiera videoclipului ei a avut loc într-un cadru neobişnuit, la cinematograf. Nici perioada următoare nu se anunţă una prea liniştită pentru Anna. "De Crăciun cânt în străinătate, dar de Revelion voi fi peste tot în România, am multe concerte", a spus ea în cadrul matinalului de la Antena 1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-13

TAGURI: Anna Lesko, zile, nopti, Revelion, lansareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Piteşti. Mii de apartamente, fără căldură de trei zile Un număr de 1.500 de apartamente din Piteşti sunt, de trei zile, fără căldură, după ce... 30 Noi 2016 | (2)
„Black & White” la Palatul Parlamentului. Oferta de Revelion 2017: de la 150 la 200 de euro de persoană Pentru al patrulea an consecutiv Palatul Parlamentului găzduieşte în Sala Unirii, cea mai mare... 30 Noi 2016 | (0)