2016-12-11 00:43

MONDEN


Annely Cole a scos primul videoclip

 |  15:27
Annely Cole a scos primul videoclip

Artista Annely Cole a pregătit primul videoclip din cariera solo, o dublă premieră deoarece pentru prima oară Gabrie Huiban, producător muzical şi cântăreţ, şi-a pus în aplicare valeităţile de regizor. clipul şi piesa au un aer fresh şi se detaşează de restul materialelor prezente acum pe piaţa autohtonă.

„Aştept cu nerăbdare reacţiile ascultătorilor. Am reuşit să realizez acest proiect la care am muncit foarte mult. Evident, nu o să mă opresc aici”, a declarat Annely Cole. Artista nu este deloc străină de showbizul autohton, ea activând în urmă cu câţiva ani într-o formaţie ce făcea legea prin topurile româneşti. Cântăreaţa s-a retras pentru câţiva ani buni pentru a-şi pregăti reîntoarcerea în muzică. În prezent ea locuieşte în Italia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-16

TAGURI: Annely Cole, videoclip, cariera solo, ItaliaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Matteo Renzi își depune demisia, miercuri seara Seful guvernului italian Matteo Renzi a anuntat miercuri ca va merge la ora 19,00 (18,00 GMT) la... 07 Dec 2016 | (0)
Cutremur de 4,4 grade în centrul Italiei Un cutremur de suprafață cu magnitudinea de 4,4 grade s-a produs marți după-amiază în centrul... 29 Noi 2016 | (0)