2019-01-22 00:40


Antonia, mesaj emoţionant pentru Alex Velea. Iată ce i-a transmis!

 |  19:11
Antonia, mesaj emoţionant pentru Alex Velea. Iată ce i-a transmis!

Alex Velea a împlinit, miercuri, 31 de ani, iar Antonia a profitat de prilej pentru a-şi arăta iubirea ce i-o poartă. Vedeta a postat un mesaj emoţionant la adresa cântăreţului, gestul său strângând mii de aprecieri din partea fanilor.

Zi importantă pentru cuplul Alex Velea-Antonia! Miercuri, artistul şi-a serbat aniversarea, iar Antonia nu s-a dat înlături de la urări. Pe lângă cadoul pregătit, ea a avut grijă să-i transmită acestuia şi gândurile ei bune. Gestul Antoniei a fost şi pe placul fanilor, care i-au răsplătit postarea cu peste 30.000 de like-uri.

“La mulţi ani, suflet! Mulţumesc că ai grijă de mine! Eşti un tata extraordinar şi un om cu un suflet bun! Ajuţi pe toată lumea, ne faci să râdem, eşti foarte talentat şi ai o inimă de aur! Te iubesc!”, a fost mesajul, pe care Antonia I l-a adresat lui Alex Velea. Cei doi şi-au recunoscut relaţia, în vara anului trecut, deşi de mai multă vreme se zvonea că ei formează un cuplu.

La sfârşitul anului trecut, a venit pe lume Dominic, primul copil al celor doi, iar Velea şi Antonia par acum mai fericiţi ca niciodată. Şi la concerte, ei nu se sfiesc să-şi arate sentimentele în public. Alex o copleşează pe Antonia cu fel şi fel de declaraţii, iar ea obişnuieşte să-l recompenseze cu câte un sărut.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-13

TAGURI: alex, velea, aniversare, antonia, mesaj, gest, relatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...