2016-12-05 12:54

MONDEN


Antonia: Am şi eu problemele mele

 |  17:39

Cântăreaţa Antonia este mulţumită de viaţa pe care o are şi susţine că nu îşi mai doreşte nimic în rest. În ultima vreme interpreta a avut succes atât pe plan profesional cât şi personal.

Artista are parte de dragostea fiicei ei, Maya, şi a iubitului ei, Vincenzo. Pe lânga asta, ea este admirata de mii de fani, viaţa brunetei nu poate fi plictisitoare, ea spunând că zilnic face câte ceva nou. "Acum simt că nu-mi lipseşte nimic, pot spune că sunt o femeie împlinită, am copil, am soţ, am carieră. Am şi eu problemele mele, sunt om, dar în mare sunt foarte fericită", a spus ea. Antonia îşi întreţine frumuseţea cu tratamente naturiste şi  susţine că nu apelează la tratamente speciale. "Sunt de acord cu naturaleţea. Mă demachiez, îmi pun crema hidratantă şi cam atât, nu fac tratamente speciale", a spus Antonia la Zeus TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-11

TAGURI: Antonia, împlinita, probleme, Maya, tratamenteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Patru paşi simpli pentru un somn odihnitor Insomnia reprezintă una dintre cele mai mari probleme ale omului modern, imposibilitatea de a avea... 23 Noi 2016 | (0)
Pompiliu Popescu: Daniel Prodan nu a avut absolut niciodată probleme cardiace Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale de fotbal, a declarat, joi, că Daniel Prodan... 17 Noi 2016 | (0)