2016-10-26 12:34

MONDEN


Antonia: Am şi eu problemele mele

 |  17:39

Cântăreaţa Antonia este mulţumită de viaţa pe care o are şi susţine că nu îşi mai doreşte nimic în rest. În ultima vreme interpreta a avut succes atât pe plan profesional cât şi personal.

Artista are parte de dragostea fiicei ei, Maya, şi a iubitului ei, Vincenzo. Pe lânga asta, ea este admirata de mii de fani, viaţa brunetei nu poate fi plictisitoare, ea spunând că zilnic face câte ceva nou. "Acum simt că nu-mi lipseşte nimic, pot spune că sunt o femeie împlinită, am copil, am soţ, am carieră. Am şi eu problemele mele, sunt om, dar în mare sunt foarte fericită", a spus ea. Antonia îşi întreţine frumuseţea cu tratamente naturiste şi  susţine că nu apelează la tratamente speciale. "Sunt de acord cu naturaleţea. Mă demachiez, îmi pun crema hidratantă şi cam atât, nu fac tratamente speciale", a spus Antonia la Zeus TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-11

TAGURI: Antonia, împlinita, probleme, Maya, tratamenteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ministerul Transporturilor confirmă problemele de la TAROM Mai multe defecţiuni tehnice ale aeronavelor TAROM, înregistrate în ultima perioadaă, au pus pe... 17 Oct 2016 | (0)
Szijjarto. Problemele Europei Ministrul de externe ungar, Peter Szijjarto, a afirmat că Europa se confruntă cu cinci mari... Acum 17 ore | (1)