2017-01-18 05:57

MONDEN


Antonia, nemulţumită de felul în care arată

 |  21:00
Antonia, nemulţumită de felul în care arată

Spre deosebire de alte tinere  care abia încep să devină independente, cântăreața Antonia, în vârstă de 22 de ani, se simte o femeie împlinită: este mamă, are o carieră de succes și este considerată una dintre cele mai frumoase femei din țară.

În toamna anului 2010, Antonia a adus-o pe lume pe Maya. Se pare însă că aceasta nu a planificat nimic, iar vizita berzei, care  a venit la cei 20 de ani ai artistei, a fost o adevărată surpriză. „Copilul nu a fost în programul meu, dar așa a fost să fie și am luat o decizie bună. Sunt fericită! Stau toată ziua cu aia mică, iar seara muncesc cel mai mult. Dacă am ședințe foto, interviuri sau emisiuni plec și ziua de acasă, dar stau plecată o oră-două, apoi mă întorc la ea. Plănuim să-i oferim un frățior, dar nu se știe încă, e prea devreme“, a declarat Antonia în cadrul  emisiunii „Poveștiri adevărate“.

Nu vreau să-mi schimb nimic

Artista este considerată cea mai frumoasă femeie de pe plaiurile mioritice. Antonia mărturisește că, deși nu este mulțumită în totalitate de modul în care arată, nu s-a gândit să apeleze la chirurgia estetică. „Sunt și eu om și există anumite lucruri care nu-mi plac la mine, dar nu m-am gândit să-mi fac operații. Nu vreau să-mi schimb nimic, pentru că apoi o să arătăm toate la fel. Mai bine lasă năsucul puțin mai mare sau buzele mai subțiri. Ăsta e și farmecul, să fii diferit“, a spus cântăreața. Vedeta  s-a născut în România, dar a crescut pe meleaguri americane. A defilat pe podiumurile de modă din America, dar s-a întors pentru o carieră muzicală în România. Când avea 10 ani a descoperit că îi place foarte mult să cânte şi părinţii ei au decis că ar fi bine să ia lecţii de canto.

Şi aşa a început totul. La 18 ani s-a întors în România fiindcă părinţii săi au vrut ca fiica lor să înveţe mai multe lucruri despre cultura ţării natale şi să-şi cunoască toată familia. Aici, ea l-a întâlnit pe Tom Boxer şi aşa a luat naştere hitul "Roses on Fire“, piesă difuzată pe posturile de radio din România, Olanda, Polonia şi multe altele. A urmat single-ul de succes "Morena" şi astfel Antonia şi-a început cariera internaţională.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-02

TAGURI: Antonia, fetita, copil, nemultumita, nasucComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image