2017-01-24 09:06


Are un premiu Emmy şi un bărbat iubitor. Paula Herlo: Un copil şi viaţa mea este perfectă!

 |  17:58
Are un premiu Emmy şi un bărbat iubitor. Paula Herlo: Un copil şi viaţa mea este perfectă!

A pornit campanii care au dus la schimbarea legislaţieidin România, a realizat pentru reportaje în toate colţurile lumii, a aduspentru prima dată în România, alături de echipa ei, un premiu Emmy, pentrucampania “Tu ştii ce mai face copilul tău?”. Paula Herlo, corespondent specialal Ştirilor Pro Tv şi al emisiunii “România, te iubesc”, este invitată OlivieiSteer la ediţia de duminică a emisiunii “Doamne de poveste”.

Paula Herlo iubeşte şi este iubită, de şase ani trăieşteo relaţie aproape perfectă. Ce îi lipseşte să devină perfectă? Un copil saudoi, nu face din asta un secret. Şi mai ştie această tânără doamnă că iubireatrebuie păzită. “Acum ştii că vine un moment în care fiecare femeie îşi pune aşa,lucrurile în ordine, şi zice ok: cariera da, copac da, casa da... Acum măgândesc sincer şi profund la un copil, doi, câţi or fi, asta îmi doresc, uncopil, nu fac un secret din asta”, mărturiseşte Paula.

Este o persoană discretă şi-şi doreşte ca povestea eide dragoste să fie doar a ei, departe de ochii publicului. A fost o alegere făcutăde comun acord cu iubitul ei. “Noi amdecis, încă de la început, să fim discreţi şi să păstrăm relaţia noastră aşacum e, în discreţia care ne înconjoară şi în viaţa de zi cu zi. Avem o relaţieabsolut perfectă, nu îmi e teamă că mă judeca nimeni, e un soi de protecţie pecare ne-am luat-o pentru că aşa am simţit. Suntem împreună demult, de mai bine de 6 ani, ne respectăm şi ne plăcem foarte mult unulpe celălalt”, spune tânăra doamnă de poveste.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image