2016-12-02 22:13

MONDEN


Aretha Franklin şi-a anulat planurile de căsătorie

 |  15:08
Aretha Franklin şi-a anulat planurile de căsătorie

Cântăreaţa Aretha Franklin, în vârstă de 69 de ani, şi-a anulat planurile de căsătorie cu prietenul său William "Willie" Wilkerson, la mai puţin de o lună de la anunţul nunţii sale. "Will şi cu mine credem că ne-am grăbit. Sunt o grămadă de lucruri la care nu ne-am gândit", a spus Aretha Franklin, într-un comunicat difuzat de agentul său din New York. "În momentul acesta, nu putem vorbi de căsătorie. Nu putem da mai multe detalii, deoarece subiectul este foarte intim", mai arată în comunicat.Aretha Franklin a declarat, pe 2 ianuarie, că se va căsători cu bunul său prieten William "Willie" Wilkerson "în iunie sau în iulie", adăugând, ironic, că nu face acest gest pentru că ar fi însărcinată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-10

TAGURI: Aretha Franklin, casatorie, anulat, subiect intimComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Grevă la Lufthansa. Peste 900 de zboruri, anulate joi Peste 900 de zboruri ale companiei germane Lufthansa au fost anulate, joi, în cea de a doua zi de... 24 Noi 2016 | (0)
Zeci de zboruri ale companiei aeriene Eurowings, anulate Peste 60 de zboruri ale companiei aeriene low cost Eurowings, care face parte din grupul german... 22 Noi 2016 | (0)