2017-01-24 09:07


Arnold Schwarzenegger îşi amână revenirea pe marile ecrane, din cauza problemelor familiale

 |  18:21
Arnold Schwarzenegger îşi amână revenirea pe marile ecrane, din cauza problemelor familiale

Arnold Schwarzenegger, care a anunţat în aceastăsăptămână că este tatăl copilului unei foste angajate a familiei sale, a decissă îşi amâne pentru o vreme revenirea pe marile ecrane, pentru a-şi rezolva maiîntâi problemele familiale, a anunţat, joi, unul dintre avocaţii starului. Fostulguvernator al statului american California le-a cerut agenţilor şi impresarilorsăi să oprească pentru o perioadă planurile de relansare a carierei sale,"până la primirea unor noi ordine", a explicat Patrick Knapp,avocatul lui Schwarzenegger.

Marţi,Arnold Schwarzenegger a anunţat că este tatăl unuicopil, "născut în urmă cu peste un deceniu", a cărui mamă este ofostă angajată a familiei Schwarzenegger. Totodată, actorul aprecizat că acesta a fost motivul pentru care soţia lui, Maria Shriver, l-apărăsit, după o căsnicie de peste 25 de ani. Arnold Schwarzenegger şi MariaShriver, membră a celebrei familii Kennedy, au anunţat săptămâna trecută căs-au despărţit, la patru luni după ce Schwarzenegger şi-a încheiat al doileamandat în calitate de guvernator al statului California. Maria Shriver apărăsit reşedinţa cuplului, care locuieşte în cartierul Brentwood, la începutulanului, după ce soţul ei a informat-o despre existenţa acelui copil nelegitim. Dupăanunţul despărţirii lor, cei doi soţi au oferit presei americane două imaginidiferite asupra căsniciei lor, dar şi asupra intenţiilor lor de viitor.

"Ne iubim în continuarefoarte mult"

Arnold Schwarzenegger, în vârstăde 63 de ani, a sugerat faptul că despărţirea este temporară şi că cei doi soţidepun eforturi pentru a ajunge la o împăcare . "Ne iubim în continuarefoarte mult", a declarat fostul guvernator cu ocazia unei apariţii,săptămâna trecută, la Skirball Cultural Center din Los Angeles. "Suntemfoarte norocoşi că avem patru copii extraordinari şi luăm lucrurile pe rând, zide zi", a mai spus acesta.

PrieteniiMariei Shriver, în vârstă de 55 de ani, au oferit o imagine mult mai întunecatăa căsătoriei celor doi, spunând că Maria a fost nefericită în căsnicie timp demulţi ani, însă nu a făcut nimic decât după moartea părinţilor ei şi după cesoţul ei şi-a încheiat mandatul de guvernator. Tatăl ei, Sargent Shriver, amurit pe 18 ianuarie, la un an şi jumătate de la moartea mamei ei, EuniceKennedy Shriver.

Deşicâţiva prieteni ai cuplului au spus la un moment dat că există probleme încăsnicia lor, încă din timpul mandatului lui Schwarzenegger, toate tensiuniledin acest mariaj au fost ţinute departe de ochii publicului. Arnold şi Maria auîmpreună patru copii, ale căror vârste sunt cuprinse în intervalul 13-21 deani. Actorul, care a renunţat laaceastă meserie în timpul mandatului său de guvernator, anunţase recent că îşiva relua cariera.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-01-06Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image