2018-07-16 21:26


Arnold Schwarzenegger se întoarce la vechea sa iubire

 |  13:39
Arnold Schwarzenegger se întoarce la vechea sa iubire

Arnold Schwarzenegger se întoarce la prima sa pasiune, culturismul, nu ca să-l practice, ci să scrie despre acest sport.  Actorul, care are în spate o carieră de politician, va deveni editorul coordonator al publicațiilor, Muscle & Fitness şi Flex care fac parte din American Media Inc.

 Arnold Schwarzenegger a renunţat la actorie în timpul mandatului său de guvernator al statului California, dar a anunţat în 2011 că îşi va relua cariera artistică. Schwarzenegger a declarat, în februarie 2011, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, "The Governator".

  În aprilie 2011, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza "Terminator", în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor. Revenirea pe marile ecrane a fostului campion de culturism a fost însă amânată pentru câteva luni din cauza problemelor acestuia din viaţa de familie, care au fost expuse pe larg în presa americană. Starul a încheiat recent filmările pentru "The Expendables 2", cu Sylvester Stallone, şi cele pentru pelicula "The Last Stand". Potrivit presei americane, Schwarzenegger urmează să filmeze, în curând, pentru alte două pelicule: "Unknown Soldier" şi "The Tom


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639873-11-18

TAGURI: Arnold Schwarzenegger, veche iubire, reviste, editor

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova