2017-01-16 19:18

MONDEN


Arşinel: Nu am făcut obsesie pentru Bendeac

 |  21:00
Arşinel: Nu am făcut obsesie pentru Bendeac

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, doi mai actori ai comediei româneşti, au declarat că nu agreează umorul promovat de Mihai Bendeac. Cei doi au spus că acesta “sare calul”, în loc să “atace”inteligent vedetele pe care le promovează. “Este unul care-i face să râdă pe proşti. Pe mine mă interesează Mălăele, dacă vorbim de comic, de un actor mare", a declarat Stela Popescu.

Pe de altă parte, Alexandru Arşinel îl consideră pe Mihai Bendeac un actor talentat, cu mult potenţial, însă spune totuşi că mai tânărul său coleg de breaslă abordează un gen teatral nepotrivit pentru calităţile sale. Drept urmare, Arşinel vorbeşte "cu o doză de părere de rău" despre cunoscutul actor din show-ul “În puii mei”.”Bendeac este un actor foarte talentat, din nefericire, abordează genul comediei mult prea ostil, mult prea brutal, mult prea caricatural. Trebuie să ieşi cu ceva spectaculos, ca să zici «e ăla care...». Despre Bendeac vorbesc cu o doză de părere de rău, pentru că este unul dintre actorii care ar putea să iasă în faţă altfel”, a spus Alexandru Arşinel.

“Sunt minciuni”

Bendeac nu s-a lăsat mai prejos şi a început să îi atace şi el pe marii comici ai scenei româneşti. În urma criticilor aduse stilului său de a face comedie, Mihai Bendeac i-a răspuns în urmă cu câteva zile maestrului Alexandru Arşinel. Deşi a fost atacat în repetate rânduri şi de către actriţa Stela Popescu, Bendeac a ţinut să îi răspundă doar "domnului Arşinel". Pentru a se face mai înţeles, actorul de la Antena 1 a postat pe pagina sa personală de Facebook un filmuleţ de pe YouTube, în care Alexandru Arşinel apare jucând o scenetă de comedie. "Doamna Stela şi domnul Arşinel au făcut o obsesie pentru mine. Probabil dirijată de cineva. Doamnei Stela nu-mi permit să-i răspund, momentan, dar domnului Arşinel, care mă acuză că «abordez comedia mult prea caricatural» (de altfel doamna Stela chiar completând că nu numai Bendeac, dar şi Rowan Atkinson suferă de acelaşi sindrom...) îmi permit”.  Contatctat telefonic, Alexandru Arşinel a ţinut să lămurească problema: “Nu este nimic adevărat. Nu am făcut obsesie pentru Bendeac şi sunt plecat din ţară,  nu am văzut ce declaraţii a făcut. Este o minciună”, ne-a declarat Alexandru Arşinel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

Mai multe imagini:
Arşinel: Nu am făcut obsesie pentru Bendeac
zoom

TAGURI: stela popescu, alexandru arsinel, mihai bendeacComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image