2019-01-21 12:35


Artistul nu vrea să fie servit în pahare şi veselă din plastic. Iată ce pretenţii are Pablo Alboran de la organizatorii români

 |  16:49
Artistul nu vrea să fie servit în pahare şi veselă din plastic. Iată ce pretenţii are Pablo Alboran de la organizatorii români

Este cel mai bine vândut artist al ultimilor patru ani în Spania, Portugalia şi America Latină, iar în curând Pablo Alboran va face show şi în faţa publicului român. Pentru concertul, care va avea loc pe 27 mai, la Sala Palatului, cântăreţul nu are deloc pretenţii exagerate, doleanţele lui fiind unele destul de simple. El le-a atras însă atenţia organizatorilor că nu vrea să fie servit în pahare şi veselă din plastic. În plus, artistul a mai cerut să nu-i lipsească ghimbirul.

Pablo Alboran, cel mai vândut artist al ultimilor 4 ani în Spania, Portugalia şi America Latină, va concerta, pe 27 mai, la Sala Palatului şi a transmis organizatorilor lista de cerinţe pentru perioada şederii lui în România. Doar două pretenţii a avut cântăreţul spaniol: să nu fie servit în pahare, tacâmuri şi veselă din plastic şi să nu lipsească sub nici o formă ghimbirul proaspăt!

 Deşi a devenit celebru într-un timp foarte scurt, Pablo Alboran a declarat în repetate rânduri în interviuri pentru publicaţii din toată lumea, că este un tip absolut normal şi că încearcă, în ciuda faimei pe care a dobândit-o la nivel mondial, la numai 25 de ani, să se păstreze cu picioarele pe pământ. Acest lucru îl dovedesc şi pretenţiile pe care cântăreţul spaniol le-a avut de la organizatorii concertului de la Bucureşti.

 Cântăreţul a cerut doar o sticlă de vin roşu produs în Spania - Rioja sau Ribera del Duero şi o sticlă de vin alb. Alboran nu a avut pretenţii nici în ceea ce priveşte marca celor 24 de sticle de bere pe care îşi doreşte să le găsească în frigider, atunci când ajunge în România. Sandwich-uri variate, reci şi calde, platouri cu cârnăciori, brânzeturi şi prăjiturele cu ciocolată vor face parte din meniul lui Pablo Alboran în România. Nu vor lipsi nici fructele proaspete -  căpşune, mure, afine, banane, pepene galben - şi nici răcoritoarele şi băuturile energizante.

Andra visează la un duet cu Pablo Alboran

La numai 25 de ani, Pablo Alboran se bucură de un real succes, el strângând până acum 30 de discuri de platină câştigate în întreaga Europa. Cântăreţul i-a atras atenţia şi Andrei, care a ţinut neapărat să se regăsească printre spectatorii lui.

„Are farmec personal şi e un artist care ştie să-şi pună în valoare timbrul, în melodii sensibile... Aparent, e un alt cântăreţ tânăr şi frumos care a ajuns în topuri pentru că priveşte seducător, e sexy şi are melodii romantice. Dar Pablo Alboran e mult mai mult decât atât. Are o subtilitate a interpretării, a nuanţării, pe care nu mulţi cântăreţi o pot prinde din zbor”, a declarat Andra, care recunoaşte că însăşi încercarea de a defini acest artist complex este „o aventură artistică”, însă „vă va cuceri, cu siguranţă, pot garanta asta!”, a adăugat Andra.

Cântăreaţa recunoaşte că are aşteptări foarte mari de la artistul care „a ştiut să adune ce-i mai bun: sensibilitate, linie melodică limpede, caldă şi interesantă, apoi versuri superbe, toate astea combinate cu un timbru vocal ce ţine loc de orice argument, de orice declaraţie de dragoste, de orice promisiune”, a mai spus Andra. Cântăreaţa a mărturisit că aşteaptă “cu emoţie şi nerăbdare să facă o selecţie bună din piesele lui”. “Perdoname”, “Desencuentro”, “Solamente tu”, “Quien” şi “Donde esta el amor” sunt câteva dintre piesele preferate ale Andrei.

Ea recunoaşte că  “un duet cu Pablo Alboran ar fi atât de interesant şi de original încât ar fi aproape imposibil să refuzi experienţa!”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-15

TAGURI: artist, pablo, alboran, sala, palatului
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...