2018-12-11 17:50


Aşa mamă, aşa fiică! Julie îi calcă pe urme Danei Săvuică

 |  18:02
Aşa mamă, aşa fiică! Julie îi calcă pe urme Danei Săvuică

La doar 21 de ani, fiica Danei Săvuică a îmbrăcat rochia de mireasă. Cu toate astea, Julie nu are gânduri de măritiş, momentul a avut însă loc în cadrul unui eveniment la care a fost invitată. Asemenea mamei sale, care în adolescenţă obişnuia să fie o prezenţă constantă pe podiumul de modă, Julie a defilat, zilele trecute, sub privirile fostului iepuraş Playboy.

Aşa mamă, aşa fiică! Una dintre cele mai apreciate femei din showbizul autohton se mândreşte cu faptul că fiica ei îi calcă pe urme. Dana Săvuică, despre ea fiind vorba, e în culmea fericirii când vede că Julie îi împărtăşeşte pasiunea pentru modelling. Cele două s-au aflat, joia trecută, la acelaşi eveniment, acolo unde au jucat însă roluri diferite. Dana a fost gazda conferinţei „Trăieşte Inteligent”, iar Julie a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă şi a defilat sub privirile mamei sale, care o urmărea cu mare atenţie.

În calitate de amfitrion, vedeta a dezbătut cu publicul său subiecte de fashion şi beauty, dezvăluind invitatelor sale secrete de stil. „Cred că atitudinea elegantă ţine şi de obârşie, dar se poate învăţa pe parcursul vieţii, dacă ai exemple demne de urmat. Important este să-ţi doreşti să atingi o asemenea imagine!

Am vrut să ofer o lecţie de stil şi eleganţă pentru o viaţă împlinită, cu valori normale, decente, un stil de viaţă inteligent. Mi-am propus să împărtăşim informaţii care să ne facă să ne bucurăm de viaţă şi cred că am şi reuşit”, a mărturisit Dana Săvuică. Ea le aşteaptă luna viitoare pe cele interesate la o nouă ediţie a acestei conferinţe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-25

Mai multe imagini:
Aşa mamă, aşa fiică! Julie îi calcă pe urme Danei Săvuică
zoom

TAGURI: dana, savuica, julie, rochie, mireasa, eveniment
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...