2018-12-14 20:16


Asa arata Andreea Patrascu, desfigurata dupa un accident de masina

 |  14:50
Asa arata Andreea Patrascu, desfigurata dupa un accident de masina
Dinfericire, nu este vorba decat despre efectele unui machiaj special, realizat despecialisti pentru a o face pe viitoarea sotie a lui Cabral sa arate ca si cumar fi suferit traume serioase in urma unui accident rutier. In episodul demiercuri, 27 aprilie, al telenovelei “Iubire si onoare”, Coco, interpretata deAndreea Patrascu, isi vede pentru prima data chipul desfigurat in urmaaccidentului de masina.

In ceea ce priveste machiajulranilor de pe fata realizat de Corina Hera, make-up artist in Buftea, AndreeaPatrascu povesteste: “Am avut doua zile de filmare cu o rana foarte mareaplicată si respectiv colorată pe fata. Iar machiajul asta dura mult, eraincomod, mă mânca, mă obliga sa nu ies nici in pauza de prânz. Cu toate astea,asa cum o sa vedeti si in serial si in fotografii, el a fost foarte binerealizat iar efectul asteptat a fost exact cel obtinut.O sa vedeti o Cocofoarte urata! Exact asa cum trebuia sa fie conform scenariului”.

Intrucat Andreea Patrascu a trebuit saumble cu machiajul special intre locatiile de filmare dintre Bucuresti siStudiourile MediaPro din Buftea, reactiile oamenilor au venit imediat: “Draguta fost ca in prima zi cu rana, am fost machiata pentru filmare in Bucuresti,iar secventele erau programate in Buftea. Asa ca, "cu carne vie" pejumatate de fata, m-am urcat la volanul masinii mele si am pornit prin traficcu gluga in cap (de zici ca ningea la mine in masina) si cu ochelari de soare(afara fiind foarte foarte innorat). Nu vreti sa stiti ce fete făceau oameniidin masini când mă vedeau. Trebuia sa mă camuflez cumva... Cu toate astea,socul lor ar fi fost si mai mare dacă îmi vedeau rana”, spune vedeta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-01-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...