2019-01-22 07:05


ATAC LA ADRESA MIHAELEI RĂDULESCU. Teo: Vindea ziare în piaţă, ştie naibii toată lumea!

 |  16:21
ATAC LA ADRESA MIHAELEI RĂDULESCU. Teo: Vindea ziare în piaţă, ştie naibii toată lumea!
Livia Lixandru

Alte două vedete dragi publicului românesc au intrat în conflict, zilele acestea. Este vorba de Mihaela Rădulescu şi Teo Trandafir, care şi-au aruncat cuvinte grele şi replici acide. Cea de la care a pornit totul este Mihaela Rădulescu, după ce a publicat pe blogul personal despre compromisurile pe care le-a făcut Teo pentru celebritate. Însă vedeta a ripostat: „Nu mai ţine minte când vindea ziare în piaţă".

De ceva vreme, Mihaela Rădulescu este foarte activă în mediul virtual. Aşa s-a întâmplat şi într-una din zilele trecute, când şi-a adus aminte despre un editorial de-al său, publicat în urma cu cinci ani, pe care l-a readus în atenţia fanilor. Acel material conţinea şi o referire destul de acidă la adresa fostei realizatoare tv Teo Trandafir: „Mă uit cât de puţini am rămas, de fapt, în televiziune. S-au aglomerat culoarele şi ecranele de feţe şirete, inexpresive, de limbi încurcate în acordul predicatului cu subiectul şi al subiectului cu ei înşişi. Cu mulţi dintre ei mi-e jenă că sunt «colegă»... Am tot aşteptat să se întoarcă Teo. Mi-am amintit câte furtuni şi patimi a stârnit, procedând exact invers decât Tucă - s-a manelizat şi a dezamăgit un public care-i admira inteligenţa. A cucerit în schimb un public care nu-i înţelegea glumele deştepte, dar îi aprecia invitaţii agramaţi. Cu Teo am râs mult, pe Teo am îndrăgit-o necondiţionat, dar lupta pentru nenorocitul de rating a pierdut-o".

“A evoluat, s-a cizelat, s-a aranjat, iar şi iar!”

 La început, Teo nu a dorit să comenteze aceste vorbe grele, însă până la urmă i-a dat replica Mihaelei Rădulescu. „Ea nu mai ţine minte vremurile când vindea ziare-n piaţă, că ştie naibii toată lumea, degeaba-şi dă acuma aere de doamnă de Montparnasse! Deşi cucoana acum e chiar o doamnă de Montparnasse, să ne-nţelegem. A evoluat, s-a cizelat, s-a aranjat, iar s-a aranjat, iar şi iar. Şi totuşi, undeva, cineva ştie de ziare, de piaţă, de Vatra Luminoasă ascunsă acuma într-o franceză acceptabilă, în dosul unui parfum scump, care dă bine pe piele. Aşa şi cu noi, care-am fost pe la televizoare. Pe la multe, că ştiţi cum e, am trăit şi-am mâncat o pâine cum ne-am priceput, în ideea că ne putem face şi utili celor care ne privesc. Fiecare şi-a croit calea cum a ştiut, cum a putut, în funcţie de vremurile pe care le-a prins... de cum i-a dat Dumnezeu talia şi sânul", a scris Teo Trandafir pe blogul personal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-01

Mai multe imagini:
ATAC LA ADRESA MIHAELEI RĂDULESCU. Teo: Vindea ziare în piaţă, ştie naibii toată lumea!
zoom

TAGURI: Mihaela, radulescu, Teo, Trandafir, atac, ziare, piata, cuvinte, grele, conflict
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTICA
02 Iul 2013

SACUL (teo ,daca trebuia sa o mai spun )si PETICUL -alias mihaela !!! =))
Random imageUltimele stiri

loading...